Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς – Βάνια: Η «δίδυμη αδερφή» της και η επική αντίδραση του Νίκου
LIFESTYLE

Μουτσινάς – Βάνια: Η «δίδυμη αδερφή» της και η επική αντίδραση του Νίκου

Μουτσινάς - Βάνια: Δεν διστάζει η Βάνια κάθε φορά να κάνει κι αυτή τις δοκιμασίες που περνούν οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας.

Μουτσινάς – Βάνια: Έκπληκτος έμεινε χθες το μεσημέρι ο Νίκος Μουτσινάς, βλέποντας τη συνεργάτιδά του «Βάνια» να μπαίνει στο στούντιο, μαζί με τη… δίδυμη αδελφή της. «Η κοπέλα ποια είναι;» αναρωτήθηκε εμφανώς απορημένος και έκπληκτος ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής, μόλις είδε τη «Βάνια»… εις διπλούν. «Η δίδυμη αδελφή μου, η Άνια» απάντησε με χαμόγελο η Ματίνα Νικολάου, που την υποδύεται. «Άνια είσαι ίδια! Μοιάζετε πάρα πολύ», είπε ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δοκιμασίες του GNTM 2, φαίνεται ότι εμπνέουν τη συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, η οποία όπως έχει δηλώσει μέσα από την εκπομπή, θέλει να γίνει μοντέλο!

Γι’ αυτό δε διστάζει κάθε φορά να κάνει κι αυτή τις δοκιμασίες που περνούν οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας. Για παράδειγμα την έχουμε δει να ανεβαίνει σε ταύρο, αλλά και να περπατά μέσα σε φουσκωτή μπάλα. Στην τελευταία φωτογράφιση του GNTM 2, τα κορίτσια χρειάστηκε να δείξουν πόσο καλά τα πάνε με τη συνεργασία και μπήκαν στο ίδιο ρούχο με ένα μοντέλο για να ποζάρουν ως μια οντότητα στον φωτογραφικό φακό. Έτσι και η «Βάνια» πήρε τη «δίδυμη αδελφή της» και οι δυο τους άρχισαν να ποζάρουν στον Νίκο Μουτσινά. Η ομοιότητα των δύο γυναικών, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Εμείς ακόμη, βέβαια, δεν καταλάβαμε αν πρόκειται όντως για αδελφές ή για συμπτωματική ομοιότητα.

Μουτσινάς – Βάνια: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις