Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χριστούγεννα 2019 – Santa Run: Η Αθήνα θα ντυθεί στα κόκκινα για καλό σκοπό
PLUS

Χριστούγεννα 2019 – Santa Run: Η Αθήνα θα ντυθεί στα κόκκινα για καλό σκοπό

Χριστούγεννα 2019 - Santa Run: Αμέτρητοι Αγιοβασίληδες στους δρόμους για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Χριστούγεννα 2019 – Santa Run: Για μια ακόμη χρονιά η Αθήνα θα ντυθεί στα κόκκινα και στις 15 Δεκεμβρίου στις 9:30 το πρωί όλη η πόλη θα γεμίσει χιλιάδες Αγιοβασίληδες για καλό σκοπό. Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Santa Run, μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό και πάνω απ’ όλα Χριστουγεννιάτικο ύφος θα διεξαχθεί ο πιο γιορτινός και διασκεδαστικός αγώνας δρόμου. Με σημείο αφετηρίας και τερματισμού την είσοδο του City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club, φέτος αναμένεται πολύ μεγαλύτερη η συμμετοχή του κοινού που θα τρέξει συμβολικά μία διαδρομή 3 χιλιομέτρων, χωρίς χρονομέτρηση.

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός με παράλληλο στόχο την ενίσχυση αξιόλογων κοινωφελών σκοπών που υλοποιούν ουσιαστικό έργο. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση, θα διατεθεί στην οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ για το φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας.

Χριστούγεννα 2019 – Santa Run: Για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα 

Το Santa Run πραγματοποιείται με διοργανωτές τα Holmes Place, καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Η CEO των Holmes Place κα Έλλη Φλέγγα δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο κέντρο της Αθήνας και ελπίζουμε το φετινό Santa Run να κάνει ρεκόρ συμμετοχών, ενισχύοντας δύο σημαντικούς σκοπούς, λίγες μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις