Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάνης Λαμπρόπουλος παιδί: Πατέρας ο γνωστός κωμικός
LIFESTYLE

Φάνης Λαμπρόπουλος παιδί: Πατέρας ο γνωστός κωμικός

Φάνης Λαμπρόπουλος παιδί: «Έχει μια μακροχρόνια σχέση, αλλά δεν γνωρίζουμε στοιχεία για το κορίτσι του. Απέκτησαν χθες κορούλα» ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.

Φάνης Λαμπρόπουλος παιδίΠανευτυχής είναι ο γνωστός κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος, ο οποίος απέκτησε μια υπέροχη κορούλα. Την ευχάριστη είδηση έκανε σήμερα γνωστή η Φαίη Σκορδά στην έναρξη του «Πρωινού». «Θέλω να ξεκινήσουμε λεγοντας ένα “Να σας ζήσει το κοριτσάκι!”.

Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Δεν είναι παντρεμένοι, δεν ξέρουμε καν ποια είναι η σύντροφός του. Έχει σχέση πολλά χρόνια. Να σας ζήσει» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. «Έχει μια μακροχρόνια σχέση, αλλά δεν γνωρίζουμε στοιχεία για το κορίτσι του. Απέκτησαν χθες κορούλα» συμπλήρωσε ο Άρης Καβατζίκης.

Φάνης Λαμπρόπουλος: Το… βιογραφικό του κωμικού

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος είναι από το Αίγιο. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό του ο Φάνης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε ένα θλιμμένο απόγευμα Πέμπτης του 1984. Ζύγιζε μόλις όσο 3 χούφτες φακές. Σπούδασε γεωπόνος και αγαπάει πολύ τα φυτά εσωτερικού χώρου . Αλλά επειδή ακριβώς τα αγαπάει πολύ, αποφάσισε να μην ασχοληθεί με το αντικείμενο των σπουδών του για να τα προστατεύσει…

Η πρώτη επαφή του Φάνη με την ShowBiz έγινε μέσα από την σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΙ ”Συντέλεια” . Η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να μαγευτεί ο τηλεοπτικός φακός από την λαμπερή του παρουσία… Μετά, όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα του. Ραδιόφωνο, ίντερνετ, παραστάσεις, χρήμα, δόξα και γυναίκες τον παρέσυραν σε δύσκολα μονοπάτια της ζωή. Σήμερα τον απολαμβάνουμε ως «Παρασκευά» από τα Μέθανα στο Netwix, αλλά και στο «Γιώτα 4».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις