Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) μίλησε για τις δύο πιο δύσκολες σκηνές
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) μίλησε για τις δύο πιο δύσκολες σκηνές

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) αποκαλύπτει πως μέχρι και η μητέρα του τον έβρισε για την πιο δύσκολη στιγμή που γύρισε.

Άγριες Μέλισσες: Για τις δύο πιο δύσκολες – περίεργες σκηνές της σειράς, τη δολοφονία του Γιάννου και τον «εξευτελισμό» της Βιολέτας, μίλησε ο  Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό».

«Στη σκηνή με τη Θεοφανία δεν είναι ότι ζοριστήκαμε, αλλά ήταν αυτό το γέλιο που κάναμε, αυτή την κακία που είχαμε στο μάτι. Δεν μπορείς να τη γυρίσεις τόσες πολλές φορές τη σκηνή, δεν αντέχεις κιόλας. Και ήταν και εξαιρετικός ο τρόπος που έπαιζε η Θεοφανία. Ήταν πολύ βαρύ, ασχέτως αν εκείνη τη στιγμή κάνεις τον Μελέτη. Κι εγώ και ο Γιάννης Κουκουράκης ήμασταν χάλια. Μέχρι και η μητέρα μου με έβρισε, δεν μπορώ να σου πω τι μου είπε. Και της απάντησα ότι “με έχεις γεννήσει, ξέρεις την αλήθεια”. Άμα στο λέει και η μητέρα σου, πώς να αισθάνεσαι εσύ;», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Άγριες Μέλισσες: Ο έρωτας του Μελέτη και της Πηνελόπης στις «Άγριες Μέλισσες»

Στη συζήτηση, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αναφέρεται όμως και στο φλερτ του Μελέτη με την κόρη του Δούκα. «Ηρεμεί με εκείνη, το βλέμμα του χαλαρώνει γίνεται πιο γλυκό» αναφέρει για τη σχέση του ήρωά του στις «Άγριες Μέλισσες» με την Πηνελόπη.

«Υπάρχει μια σκηνή (φιλί) πολύ σύντομα. Είναι ένας έρωτας που είναι λίγο διαφορετικός. Γιατί είναι πολύ στρέιτ ο τρόπος με τον οποίο ο δικός μου ρόλος εκμυστηρεύεται στην Πηνελόπη τα συναισθήματά του. Είναι πολύ καθαροί σαν χαρακτήρες και σε αυτά που αισθάνονται» λέει.

Άγριες Μέλισσες: Βίντεο: Τη δολοφονία δεν την έκανε ο Μελέτης

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, αποδεικνύοντας πόσο πολύ έχει αγαπήσει και ψάξει τον ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες» δείχνει έτοιμος να βρει τα ελαφρυντικά στις πράξεις του ήρωά του. «Οι κακοί έχουν πολύ ζουμί για να ψάξει ένας ηθοποιός, να δουλέψει πάνω σε αυτό» σχολιάζει.

Σε ό, τι αφορά δε τις δολοφονίες και ειδικά εκείνη του Γιάννου λέει: «Εγώ απλά εκτέλεσα έναν φόνο. Τη δολοφονία άλλος την έχει κάνει, εγώ απλά έβαλα το χέρι μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις