Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κομοτηνή: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό – Θύμα ένας 24χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κομοτηνή: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό – Θύμα ένας 24χρονος

Τροχαίο Κομοτηνή: Ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, εγκατέλειψε αιμόφυρτο το θύμα στο οδόστρωμα.

Τροχαίο Κομοτηνή: Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ένας 24χρονος στην Κομοτηνή. Ο νεαρός άνδρας, που κινούνταν πεζός, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ο οδηγός του οποίου φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο αφήνοντας τον τραυματισμένο νεαρό στο οδόστρωμα. Ο 24χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής αμέσως μετά το τροχαίο, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης κατέληξε. Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής προέκυψε ότι στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν ένας 23χρονος ως οδηγός και ένας 18χρονος ως συνοδηγός, ελληνικής καταγωγής επίσης, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας: «Την 2-12-2019 το απόγευμα στην Κομοτηνή, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 24χρονο ημεδαπό, που κινούνταν πεζός, εγκαταλείποντας στη συνέχεια τον τόπο του δυστυχήματος. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες της 3-12-2019 κατέληξε. Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής προέκυψε ότι στο εμπλεκόμενο όχημα επέβαιναν δύο ημεδαποί, ένας 23χρονος ως οδηγός και ένας 18χρονος ως συνοδηγός, οι οποίοι συνελήφθησαν την 3-12-2019».

Τροχαίο Κομοτηνή: Αστυνομικοί, αναζητούσαν

Επιπλέον τροχαίο σημειώθηκε λίγες μέρες πριν και πάλι στην Κομοτηνή με θύμα έναν 58χρονο. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί, αναζητούσαν ένα γαλάζιο Passat ή παρόμοιου τύπου και χρώματος όχημα, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει, οδηγούσε ο ασυνείδητος οδηγός. Εκείνος που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε τον άτυχο ποδηλάτη στην άσφαλτο. Τα ξημερώματα, η αστυνομία βρήκε ένα “ύποπτο” αυτοκίνητο εντός νομού, που εκ πρώτης όψεως «ταιριάζει» με τα χαρακτηριστικά που αναζητούνταν. Μάλιστα, το αυτοκίνητο φέρεται να ανήκει εντέλει σε μετανάστη. Ωστόσο, η εύρεση του αυτοκινήτου δεν σημαίνει ούτε ταυτοποίηση αυτοκινήτου, ούτε ταυτοποίηση δράστη. Άλλωστε, καθημερινότητα είναι η εύρεση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στο νομό Ροδόπης, ελέω διακινήσεων παράνομων μεταναστών.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις