Τροχαίο Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Τροχαίο Κρήτη: Το τροχαίο σημειώθηκε στις 17:28 το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μέρωνα του Δήμου Αμαρίου.

03.12.2019 | 09:37

Τροχαίο Κρήτη: Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός ηλικιωμένου οδηγού μετά από τροχαίο ατύχημα στήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αμάρι. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το όχημα του ηλικιωμένου εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 17:28 το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μέρωνα του Δήμου Αμαρίου. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της πυροσβεστικής με δύο άνδρες. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το Πυροσβεστικό Σώμα, κλήθηκε να απεγκλωβίσει ακόμα έναν άνθρωπο.

Πιο συγκεκριμένα, συναγερμός είχε σημάνει δύο μήνες πριν στην Πυροσβεστική Ηρακλείου στην Κρήτη, για τον απεγκλωβισμό ενός εργάτη ο οποίος έπεσε σε θεμέλια εργοταξίου. Ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, ζαλίστηκε και έπεσε στο κενό από σκαλωσιά. Στο σημείο έσπευσαν κατευθείαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες, προκειμένου να ανασύρουν τον άνδρα, ενώ εκεί βρέθηκε φυσικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα, το καλοκαίρι του 2019, είχε πραγματοποιηθεί ακόμα ένας απεγκλωβισμός. ένας 23χρονος  είχε εγκλωβιστεί σε περιφραγμένο οικοπεδικό χώρο. Στο σημείο για συνδρομή είχε σπεύσει ένα όχημα της Π.Υ με τέσσερις πυροσβέστες. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Exit mobile version