Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζουγανέλης – Γαλανοπούλου: Απογοητευμένος με την Άβα ο ηθοποιός
LIFESTYLE

Ζουγανέλης – Γαλανοπούλου: Απογοητευμένος με την Άβα ο ηθοποιός

Ζουγανέλης - Γαλανοπούλου: «Αν μου λέγατε ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν θα το περίμενα ποτέ, είναι αγαπημένη μου φίλη η Άβα».

Ζουγανέλης – Γαλανοπούλου: Απογοητευμένος και ταυτόχρονα σοκαρισμένος ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης, με την απόφαση της συναδέλφου του. Ως γνωστόν, η Άβα Γαλανοπούλου αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση Happy Birthday Ελλάς, οι συντελεστές της παράστασης αποφάσισαν πως θα έπρεπε να κρύψουν με μάσκα το πρόσωπο της ηθοποιού από την αφίσα και αυτό πυροδότησε μια σειρά από δημόσιες αντιπαραθέσεις. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, δηλώνει σοκαρισμένος από την απόφαση που πήρε η Άβα Γαλανοπούλου. “Αν μου λέγατε ότι θα συνέβαινε αυτό, δεν θα το περίμενα ποτέ. Είναι αγαπημένη μου φίλη. Προσπάθησα να την μεταπείσω και δεν τα κατάφερα, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Αισθάνθηκα απώλεια φιλίας, απώλεια συναδελφικότητας, ένα κρέμασμα. Τι συνέθεσε το μυαλό της για να φτάσει σε αυτό το ακραίο επίπεδο να αποχωρήσει.

Δεν έχω μιλήσει μαζί της γιατί δεν θέλω να μιλάω εν θερμώ, γιατί πραγματικά σοκαρίστηκα. Μου είπε ότι δεν την στήριξα. Να στηρίξω τι; Την αποχώρησή της; Θα δυσκολευτώ να δουλέψουμε ξανά μαζί”, αναφέρει ο Γιάννης Ζουγανέλης. “Πληρωθήκαμε για έναν μήνα, αλλά μάλλον η Άβα ήθελε να εξοφληθεί πιο πριν. Πλήρωσε τα παπούτσια της επειδή δεν της άρεσαν τα παπούτσια που της έφερε ο επιχειρηματίας”, κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις