Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πόσα λεφτά παίρνουν οι μαχητές στο Survivor: Ο Βασάλος έκανε την αποκάλυψη μετά από δύο χρόνια
LIFESTYLE

Πόσα λεφτά παίρνουν οι μαχητές στο Survivor: Ο Βασάλος έκανε την αποκάλυψη μετά από δύο χρόνια

Πόσα λεφτά παίρνουν οι μαχητές στο Survivor: Αν και αρχικά δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής το ποσό, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου τον ενθάρρυνε και εκείνος απάντησε.

Πόσα λεφτά παίρνουν οι μαχητές στο SurvivorΣε μια αποκάλυψη που αποτελούσε απορία πολλών τηλεθεατών προέβη ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το Survivor. Ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πόσα χρήματα έπαιρναν στο Survivor οι Μαχητές. Αν και αρχικά δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής το ποσό, εν τέλει η Σίσσυ Χρηστίδου τον έπεισε.

“Εμείς στο Survivor 1, οι Μαχητές, παίρναμε 900 ευρώ το μήνα. Και την επόμενη χρονιά, στο Survivor 2, οι Μαχητές έπαιρναν 2000 ευρώ το μήνα. Εμείς ανοίξαμε το δρόμο. Καθαρά ήταν αυτά και είχαμε και ασφάλεια, όλα μέσα”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. “Έλα ρε συ, άδικο”, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις