Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη σε ATM: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε τράπεζα στα Βριλήσσια και ανατίναξαν το μηχάνημα ανάληψης
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε ATM: Μπούκαραν με αυτοκίνητο σε τράπεζα στα Βριλήσσια και ανατίναξαν το μηχάνημα ανάληψης

Έκρηξη σε ATM: Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Έκρηξη σε ATMΝέο περιστατικό έκρηξης σε ATM σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Βριλήσσια και μάλιστα με συνδυασμό τακτικών ληστείας. Πιο συγκεκριμένα, στις 04:15, οι άγνωστοι δράστες έπεσαν με κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο πάνω στην πρόσοψη της Τράπεζας Πειραιώς, στη λεωφόρο Πεντέλης 86-88, την οποία έριξαν και στη συνέχεια μέσα από τον προθάλαμο, ανατίναξαν δύο ΑΤΜ, άρπαξαν τις κασετίνες που περιείχαν άγνωστο ποσό και διέφυγαν με άλλο όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τους.

Πρόκειται για ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό ληστείας μέσα σε λίγες ημέρες. Την περασμένη Τετάρτη, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τα ξημερώματα. Οι επίδοξοι ληστές κατέστρεψαν το μηχάνημα που βρισκόταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας, καθώς το πυρπόλησαν στη διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για κεντρικό δρόμο της Αθήνας, δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε αυτή τη πράξη, με την πυροσβεστική να δέχεται τηλεφώνημα και να σπεύδει στο σημείο. Λίγο μετά, δύο οχήματα με επτά πυροσβέστες έφτασαν λίγο μετά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου έσβησαν τα ξημερώματα την φωτιά στο ΑΤΜ. Οι δράστες που πυρπόλησαν το μηχάνημα ανάληψης μετρητών, εξαφανίστηκαν πριν καταφτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, οι οποίοι και καταζητούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φωτο αρχείου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις