Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 2019 αποστολή: Οι εκλεκτοί του Φερέιρα που πάνε στο Φάληρο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 2019 αποστολή: Οι εκλεκτοί του Φερέιρα που πάνε στο Φάληρο

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 2019 αποστολή: Με 19 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 2019 αποστολήΠάνοπλος θα είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα στο Φάληρο στο «μεγαλύτερο ως τώρα παιχνίδι της σεζόν», όπως το χαρακτήρισαν και πλέον η ασπρόμαυρη αποστολή θα συγκεντρωθεί ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου. Εκτός αποστολής για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα μένουν φυσικά οι τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, όπως επίσης και οι Λάμπρου, Μιχάι και Στόχ.

Τι αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ: «Η αναμονή τελείωσε. Και η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο παιχνίδι ως τώρα στη φετινή Super League ξεκίνησε. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος. Η προετοιμασία του Δικέφαλου ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο κομμάτι της τακτικής και των στατικών φάσεων. Ο Πορτογάλος τεχνικός πριν από την αναμέτρηση του Καραϊσκάκη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών πλην των Λέο Ζαμπά, Πόντους Βέρνμπλουμ . Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Ολυμπιακό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, και Σβιντέρσκι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις