Άβα Γαλανοπούλου θέατρο 2019: Ο λόγος της αποχώρησής της από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς»

LIFESTYLE

Άβα Γαλανοπούλου θέατρο 2019: Ο λόγος της αποχώρησής της από την παράσταση «Happy Birthday Ελλάς»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Άβα Γαλανοπούλου θέατρο 2019: Η ηθοποιός τόνισε ότι είχε δώσει διορία να της καταβληθούν τα δεδουλευμένα της και ότι δεν αποχώρησε ξαφνικά.

29.11.2019 | 13:48

Άβα Γαλανοπούλου θέατρο 2019Στο θέμα της αποχώρησής της από την παράσταση στην οποία συμμετείχε, αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η δημοφιλής ηθοποιός, Άβα Γαλανοπούλου. Στις φωτογραφίες και τις αφίσες που κυκλοφορούν από την παράσταση, φαίνεται πως το πρόσωπο της ηθοποιού έχει καλυφθεί άλλοτε με τη μάσκα του V for Vendetta, άλλοτε με ένα μπλε σημάδι. Η ηθοποιός τόνισε ότι είχε δώσει διορία να της καταβληθούν τα δεδουλευμένα της και ότι δεν αποχώρησε ξαφνικά, ενώ ανέφερε πως συνηθίζεται να αφαιρούνται οι φωτογραφίες ενός ηθοποιού που αποχωρεί από μια παράσταση. «Πρώτα από όλα είχα αποφασίσει να μη μιλήσω, μου ζήτησαν κι άλλοι συνάδελφοί σας, όμως τώρα πρέπει να μιλήσω. Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που ακούω. Θέλω να θυμίσω ότι ουδέποτε έχω φύγει από δουλειά μου μέχρι σήμερα. Είναι περιττό να μιλάω για μένα, τα λέει η πορεία μου. Ακούστηκαν ανακρίβειες.

Έπαιξα τελευταία την Παρασκευή 22/11 και την Κυριακή, αν και ήθελα να παίξω, μου είπαν όχι. Μίλησα ενώπιον όλων και είπα για ποιο λόγο θέλησα να αποχωρήσω. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου, όχι δανεικά ούτε ήθελα περισσότερα. Χωρίς αμοιβή δυο μήνες που έκανα πρόβες δεν ζήτησα χρήματα, έβαζα από την τσέπη μου. Το βράδυ της Παρασκευής μου ζήτησαν να υπογράψω ένα χαρτί πως αποχωρώ οικειοθελώς. Το Σαββατοκύριακο έμεινα σπίτι μου. Ζητούσα τα δεδουλευμένα μου 7-8 μέρες πριν δεν μπορούσα να κάνω άλλο υπομονή. Μέχρι και τα παπούτσια για το θέατρο τα πλήρωσα εγώ, δεν πήρα ποτέ προκαταβολή.

Άβα Γαλανοπούλου θέατρο 2019: Τι είχε πει ο Γιάννης Ζουγανέλης

Όταν κάποιος σταματάει ή τον σταματάνε από μια παράσταση, αφαιρούνται οι φωτογραφίες του. Έτσι πρέπει να γίνει. Μόνοι τους μου είπαν το Σάββατο το πρωί με ένα τηλεφώνημα τι θα έκαναν και τους είπα να κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Έδωσα ένα περιθώριο να πάρω τα χρήματά μου, δεν έγινε αυτό τελευταία στιγμή». Ο συμπρωταγωνιστής της Γιάννης Ζουγανέλης  είχε μιλήσει πριν μερικές ημέρες στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά για την αποχώρηση αυτή από τον θίασο και σήμερα παρενέβη τηλεφωνικά μετά τα όσα είπε η ηθοποιός.

«Είμαστε μέσα στη σεζόν και θέλω να υπερασπιστώ όλους όσους δουλεύουν. Η Άβα είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια και μπορεί να συνέβαλα σε έναν μικρό βαθμό για να υπάρξει στο θέατρο. Το δίκιο είναι οι πρόβες να πληρώνονται αλλά αυτό έχει εκπέσει εδώ και καιρό. Στην περίπτωση της Άβας δεν υπήρχε θέμα να πληρωθεί δεδουλευμένα. Έφυγε στις 22/11 και η εξόφληση θα γινόταν στο τέλος του μήνα. Την παρακάλεσα να μείνει και, επειδή δεν την έβρισκα στο τηλέφωνο, έχω τις ηχογραφήσεις στο viber και δεν μπορούσα να την πείσω, ήταν ανένδοτη, της είπα να κάτσει και στην επίσημη πρεμιέρα αλλά είπε όχι. Οπότε πήρα την απόφαση για να μπορέσουμε να κάνουμε εκ των έσω αντικατάσταση.

Μετά πήρε η ίδια δικηγόρους και ζήτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες της. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή ήταν τελευταία στιγμή, δεν μπορούσαν να γίνουν καινούργιες φωτογραφήσεις και πρόγραμμα. Πήρα εγώ την ευθύνη και καλύψαμε το πρόσωπό της. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου, γι’ αυτό βγήκα, για κανέναν άλλο λόγο».

Exit mobile version