Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη ξυλοδαρμός: Το βίντεο και το γκλομπ στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη ξυλοδαρμός: Το βίντεο και το γκλομπ στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη ξυλοδαρμός: Μια περίεργη υπόθεση, σχετικά με επίθεση που δέχτηκε σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

29.11.2019 | 08:47

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη ξυλοδαρμός: Το υλικό από τις κάμερες και το γκλομπ που άφησε στο πάρκινγκ του μετρό Χαλανδρίου ο άνδρας που το βράδυ της Τετάρτης, επιτέθηκε στον σύμβουλο του υπουργού Προστασίας του Πολιτη, Γιάννη Αναστασάκο, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες των Αρχών προσανατολίζονται στο κομμάτι της αθλητικής βίας, με την υπόθεση να χαρακτηρίζεται από στελέχη της ΕΛΑΣ “μυστήρια”.

Ο σύμβουλος του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πρώην διευθύνων σύμβουλος της AGB, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή για την αθλητική βία, δέχτηκε την επίθεση το βράδυ της Τετάρτης, την στιγμή που πλησίαζε το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στο μετρό Χαλανδρίου. Ο θηριώδης άνδρας που, προφανώς, τον παρακολουθούσε, του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με ένα γκλομπ και, όταν ο σύμβουλος του υπουργού έβαλε την τσάντα του μπροστά, για να προφυλαχθεί, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά στα δάχτυλα των χεριών.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Αναστασάκος αμύνθηκε, ανταπέδωσε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή, αφήνοντας μάλιστα το γκλομπ στο σημείο. Το θύμα μετέβη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων από την εξέταση του γκλομπ, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το υλικό από τις κάμερες, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη: Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Η ΓΑΔΑ σε ανακοίνωσή ξεκαθάρισε ότι ο δράστης ήταν ένας υπογραμμίζοντας: “Τις έρευνες έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του”.

Σύμβουλος Χρυσοχοΐδη: Δήλωση Γιάννη Ραγκούση

Για το συμβάν έκανε δήλωση ο Γιάννης Ραγκούσης, σημειώνοντας πως “επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη. Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: «πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της… ».

Exit mobile version