Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή φυλακές Δομοκού: Άγρια σύγκρουση κρατουμένων – 4 τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή φυλακές Δομοκού: Άγρια σύγκρουση κρατουμένων – 4 τραυματίες

Συμπλοκή φυλακές Δομοκού: Σε κάποια φάση της συμπλοκής πήραν μέρος και Αλβανοί κρατούμενοι, αφού αναστατώθηκε σχεδόν η μισή πτέρυγα της Φυλακής.

Συμπλοκή φυλακές Δομοκού: Τέσσερα τουλάχιστον άτομα τραυματίστηκαν ύστερα από άγρια συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις Φυλακές Δομοκού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το απόγευμα της Παρασκευής, καταγράφηκε σύγκρουση μεταξύ Αλγερινών και Μαροκινών κρατουμένων, ενώ σε κάποια φάση της συμπλοκής πήραν μέρος και Αλβανοί κρατούμενοι, αφού αναστατώθηκε σχεδόν η μισή πτέρυγα της Φυλακής. Αποτέλεσμα της κόντρας ήταν τέσσερα τουλάχιστον άτομα να τραυματιστούν και τα τρία εξ αυτών να διακομιστούν στο Κέντρο Υγείας Δομοκού. Μάλιστα οι δύο τραυματίες συνοδεία γιατρού, προωθήθηκαν στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Η κατάσταση ακόμη παραμένει έκρυθμη. Να σημειωθεί πως λίγες μέρες πριν, στις ίδιες φυλακές κρατούμενος πήρε την πρώτη του άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ. Ο 47χρονος, Αλβανικής καταγωγής, είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 14 ετών και δύο μηνών, καθώς και σε πρόστιμο 60.000€, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και χρήση πλαστού εγγράφου. Η κανονική ημερομηνία επιστροφής του από την άδεια που είχε λάβει ήταν το μεσημέρι της 12ης Νοεμβρίου, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ και αναζητείται από την αστυνομία.

Δείτε ακόμα

Φρίκη στην Κρήτη: Ένοχος ο πατέρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – Μείωση της ποινής του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις