Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

11

Μαΐου 2025

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ξύλο σε διαιτητή: Χαμός σε αγώνα μπάσκετ στην Αλβανία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξύλο σε διαιτητή: Χαμός σε αγώνα μπάσκετ στην Αλβανία

Ξύλο σε διαιτητή: Ο διαιτητής βρέθηκε στο παρκέ από τα χτυπήματα του Ντάλιου και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των άλλων διαιτητών.

Ξύλο σε διαιτητήΜε φυλάκιση έως και πέντε χρόνων κινδυνεύει Αλβανός μπασκετμπολίστας. Δράστης της επίθεσης ο 34χρονος παίχτης της ΚΚ Τιράνων, Μπρούνο Ντάλιου. Ο εν λόγω αθλητής «εξερράγη» μετά την τεχνική ποινή που του καταλόγισε ο διαιτητής Γιούργκεν Μούχο. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Ντάλιου, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Εθνικής Αλβανίας, αρχικά έβρισε τον διαιτητή πριν τον γρονθοκοπήσει.

Ο διαιτητής βρέθηκε στο παρκέ από τα χτυπήματα του Ντάλιου και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των άλλων διαιτητών. Στον Ντάλιου, ο οποίος έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, επιβλήθηκε απαγόρευση δια βίου από τους αγώνες μπάσκετ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις