Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο: Ο πρωθυπουργός δίνει συγχαρητήρια στους υπουργούς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο: Ο πρωθυπουργός δίνει συγχαρητήρια στους υπουργούς

Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο: Το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16, των Mirage, αλλά και τις παροχές των επιπλέον υλικών για τα F-16 έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο: Το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδριάζει από τις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό αρχικά να δίνει συγχαρητήρια στους υπουργούς, καθώς έχει τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους επόμενους στόχους. Αρχικά η συζήτηση στο υπουργικό επικεντρώθηκε στα πιο βαριά θέματα της ατζέντας, την οικονομία και το νέο νομοσχέδιο για τις προμήθειες του υπουργείου Άμυνας. Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16, των Mirage, αλλά και τις παροχές των επιπλέον υλικών για τα F-16 έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Από τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του πρωθυπουργού ξεχώρισαν η επίτευξη του στόχου για τα 30 νομοσχέδια έως το τέλος του έτους, η ΔΕΗ, τα θέματα του Αμυνας, αλλά και οι σταδιακές μειώσεις φόρων, όσο δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος. Αρχικά η συζήτηση στο υπουργικό επικεντρώθηκε στα πιο βαριά θέματα της ατζέντας, την οικονομία και το νέο νομοσχέδιο για τις προμήθειες του υπουργείου Άμυνας. Υπενθυμίζεται πως το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση των μαχητικών F-16, των Mirage, αλλά και τις παροχές των επιπλέον υλικών για τα F-16 έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Από τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του πρωθυπουργού ξεχώρισαν η επίτευξη του στόχου για τα 30 νομοσχέδια έως το τέλος του έτους, η ΔΕΗ, τα θέματα του Αμυνας, αλλά και οι σταδιακές μειώσεις φόρων, όσο δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος.

Μητσοτάκης υπουργικό συμβούλιο: Τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις