Μέρκελ ατύχημα: «Πάγωσαν» στην εκδήλωση στο Βερολίνο (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Μέρκελ ατύχημα: «Πάγωσαν» στην εκδήλωση στο Βερολίνο (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μέρκελ ατύχημα: Την τελευταία στιγμή κρατήθηκε από το πόντιουμ στην εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου στο Βερολίνο.

28.11.2019 | 15:53

Μέρκελ ατύχημα: Πάγωσαν για δευτερόλεπτα όσοι παραβρέθηκαν στην χθεσινή εκδήλωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου στο Βερολίνο βλέποντας την Γερμανίδα καγκελάριο  Άνγκελα Μέρκελ  να σκοντάφτει στα σκαλιά την ώρα που προσερχόταν στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία της. Η Γερμανίδα καγκελάριος μάλλον δεν πρόσεξε τα σκαλιά, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Ευτυχώς, όμως, την τελευταία στιγμή κρατήθηκε από το πόντιουμ και με δυσκολία κατάφερε να σηκωθεί όρθια και να λάβει τον λόγο.

Όταν επιτέλους βρέθηκε στο βήμα, χαμογέλασε αμήχανα προς το κοινό, όπως άλλωστε αποδεικνύει και ο φακός. Σχεδόν ένα μήνα μετά την άσχημη πτώση του Γερμανού υπουργού Οικονομίας Πέτερ Αλτμάγερ, ο οποίος δεν πρόσεξε τα σκαλιά κι έπεσε κάτω χάνοντας τις αισθήσεις του, η Άνγκελα Μέρκελ δίνει ξανά τροφή για σχόλια σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Η Γερμανίδα καγκελάριος το τελευταίο διάστημα έκανε σειρά εμφανίσεων τρεμάμενη και, παρόλο που κίνησε υποψίες για την κατάσταση της υγείας της, η ίδια διαβεβαίωσε ότι είναι καλά.

Μέρκελ ατύχημα: Δείτε εδώ την στιγμή που σκόνταψε

Πέτερ Αλτμάιερ ατύχημα: Το περιστατικό με τον Γερμανό υπουργό οικονομίας

Έναν μήνα πριν, ο Πέτερ Αλτμάιερ κατέβαινε από το βήμα συνεδρίου, σκόνταψε, έπεσε και έμεινε αναίσθητος, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επιτόπου. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, ένας από τους ομιλητές του συνεδρίου, ανέβηκε στην σκηνή για να εκφωνήσει την ομιλία του. Αφού ολοκλήρωσε την 20λεπτη ομιλία του, ο 61χρονος υπουργός επιχείρησε να κατέβει από τη σκηνή και τότε έπεσε κάτω. Έμεινε αναίσθητος επί αρκετά λεπτά. Στην αίθουσα όλοι πάγωσαν.

Οι εργασίες του συνεδρίου διακόπηκαν και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ασθενοφόρο. Ο Πέτερ Αλτμάγερ μεταφέρθηκε με φορείο σε κλινική του Ντόρτμουντ. Μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του, ο Γερμανός υπουργός ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό. «Χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο», όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild» και προσθέτει: «Οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες του με την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αναβλήθηκαν».

https://twitter.com/TheHanfos/status/1189151195337760768?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1189151195337760768&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F940153%2Fgermania-sto-nosokomeio-o-upourgos-oikonomias-peter-altmaier%2F

Exit mobile version