Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεισμός Αλβανία: Η Μέγκι Ντρίο μιλά συγκινημένη για την ξαδέρφη της
LIFESTYLE

Σεισμός Αλβανία: Η Μέγκι Ντρίο μιλά συγκινημένη για την ξαδέρφη της

Σεισμός Αλβανία: Η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως οι γονείς της, που ζουν στην Ελλάδα, αναχώρησαν τα ξημερώματα για την Αλβανία προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς τους.

Σεισμός Αλβανία: Δύσκολες ώρες βιώνει η Μέγκι Ντρίο και η οικογένειά της μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την Αλβανία. Ως γνωστόν, το μοντέλο έχει καταγωγή από τη γειτονική χώρα. Όπως αποκάλυψε η ίδια, μέσα από το «Ευτυχείτε», η μόλις 20 ετών ξαδέρφη της βρίσκεται σε κώμα. Την ώρα του σεισμού η ξαδέρφη της Μέγκι βρισκόταν μαζί με άλλα δύο άτομα σε ένα μαγαζί για να ψωνίσουν, το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν στο μαγαζί να εγκλωβιστούν. Μετά τον σεισμό η κοπέλα αγνοείτο για πολλές ώρες.

Η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως οι γονείς της, που ζουν στην Ελλάδα, αναχώρησαν τα ξημερώματα για την Αλβανία προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της οικογένειάς τους. Υπενθυμίζεται, ότι στην παρούσα φάση η γειτονική χώρα μετράει 25 νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα έχει κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις