Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπαντωνίου – Ασημίνα: Μετά την Τούνη, ερωτευμένος με παίκτρια του GNTM
LIFESTYLE

Παπαντωνίου – Ασημίνα: Μετά την Τούνη, ερωτευμένος με παίκτρια του GNTM

Παπαντωνίου - Ασημίνα: Ο πρώην της έχει προχωρήσει, καθώς είναι ερωτευμένος με μια παίκτρια του φετινού GNTM, την Ασημίνα Χαρίτου.

Παπαντωνίου – Ασημίνα: Είναι γνωστό ότι η Ιωάννα Τούνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και μετά τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου έχει νέα σχέση. Σήμερα, μέσα από την εκπομπή το Πρω1νό, μάθαμε πως και ο πρώην της έχει  προχωρήσει, καθώς είναι ερωτευμένος με μια παίκτρια του φετινού GNTM, την Ασημίνα Χαρίτου, η οποία βρίσκεται εςκτός παιχνιδιού πλέον.  «Ο Νώντας Παπαντωνίου, νέο παιδί είναι, ωραίο παιδί είναι, έχει προχωρήσει τη ζωή του. Με την Ασημίνα του GNTM! Η οποία έχει βγει προφανώς από το παιχνίδι… Εθεάθησαν σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι και μαζί τους ήταν και η Άννα από το GNTM», ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή προβάλλοντας μάλιστα στο Πρω1νό και φωτογραφίες από την έξοδο του ζευγαριού.

Την αποκάλυψη για τον χωρισμό της Τούνη με τον Παπανώντα είχε κάνει γνωστό η ίδια η Ιωάννα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, αφορμή για να το κάνει γνωστό, στάθηκαν οι ερωτήσεις των φίλων της στα social media, οι οποίοι παρατήρησαν ότι εκείνος έλειπε από τα γενέθλιά της.

Παπαντωνίου – Ασημίνα: Βίντεο από την εκπομπή της Σκορδά

Τούνη – Παπαντωνίου χωρισμός: Η ανάρτηση στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτηση που είχε κάνει μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο μπασκετμπολίστα, είχε γράψει χαρακτηριστικά ότι: «Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ. Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας».

Ιωάννα Τούνη σχέση: To ταξίδι με τον νέο σύντροφο

Βέβαια, όπως είναι ήδη γνωστό, η Ιωάννα Τούνη έχει νέα σχέση και μάλιστα λίγες μέρες πριν βρέθηκε στο πλευρό του συντρόφου της, Χρήστου. Μάλιστα, αν και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, συγκατοικεί εδώ και καιρό με τον γοητευτικό επιχειρηματία, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, φροντίζει να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους και δεν κάνει ακόμα αναρτήσεις με τον σύντροφό της. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη, ως λάτρης των social media, συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα ανέβασε κάποια instastories στον προσωπικό της λογαριασμό και αποκάλυψε πως βρέθηκε στη Δράμα για το Σαββατοκύριακο. Να σας θυμίσουμε ότι η Δράμα είναι η γενέτειρα του αγαπημένου της Χρήστου και μένει εκεί η οικογένειά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις