Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Τα Highlights της αναμέτρησης στο Champions League

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Τα Highlights της αναμέτρησης στο Champions League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν «στα ίσα» τους Άγγλους, ωστόσο ο Μεριά και η ποιότητα των επιθετικών των Spurs, στέρησαν ένα σπουδαίο «διπλό» από τον Ολυμπιακό.

27.11.2019 | 09:56

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2Ο Ολυμπιακός ήταν συγκλονιστικός το βράδυ της Τρίτης στο «Tottenham Stadium», όμως η… ατυχία του να έχει στη σύνθεσή του τον κατά συρροή «γκαφατζή» Μεριά, σε συνδυασμό με την ποιότητα της επιθετικής γραμμής των Άγγλων, έφεραν ακόμα μια ήττα για τους ερυθρόλευκους στη διοργάνωση, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Στα του αγώνα, η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με το τρομερό γκολ του Ελ Αραμπί, ενώ λίγο αργότερα, ο Σεμέδο «έγραψε» το 0-2 στο 19′. Οι Άγγλοι είχαν σοκαριστεί από την εξέλιξη του αγώνα και παρότι πίεζαν ασφυκτικά, εν τέλει δεν μπόρεσαν να βρουν τη λύση για να «νικήσουν» τον Σα. Το «γόρδιο δεσμό» για τους Λονδρέζους έλυσε ο… Μεριά, ο οποίος με ένα απίθανο «τσαφ» έδωσε έτοιμο γκολ στον Άλι στο 46′ και η Τότεναμ μείωσε σε 1-2 με τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Κέιν ισοφάρισε σε 2-2 μόλις 5 λεπτά μετά την έναρξη. Ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και ανέβηκε για να σκοράρει και τρίτο τέρμα, ωστόσο ο Οριέ βρέθηκε αφύλακτος στο 73′ και έβαλε τους Spurs μπροστά στο σκορ. Το τελικό 4-2 «έγραψε» ο Κέιν τέσσερα λεπτά μετά με δυνατή κεφαλιά.

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Δεν μπορείς να κάνεις τέτοια λάθη σε αυτό επίπεδο. Δεν επιτρέπεται, γιατί τα πληρώνεις ακριβά. Κάναμε πολύ καλή αρχή και καλό πρώτο ημίχρονο. Από τα καλύτερα που έχουμε κάνει. Όμως, όταν κάνεις τέτοια λάθη και προηγείσαι με 2-0 πρέπει να υπερασπιστείς τη δουλειά που έχεις κάνεις. Κάναμε λάθος στο πρώτο γκολ και στο δεύτερο νομίζω ότι έγινε λάθος από τον διαιτητή. Όμως, κάναμε και εμείς λάθος γιατί ζητούσαμε φάουλ και σταματήσαμε να παίζουμε. Έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί και να μην σταθούμε στο φάουλ γιατί το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γρήγορο. Έπρεπε να συνεχίσουμε και να μην δεχθούμε το γκολ. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι, αλλά και μετά το δεύτερο το γκολ ήμασταν καλοί γιατί βγάλαμε μία αντίδραση. Η Τότεναμ είναι πολύ καλή ομάδα που κέρδισε τις λεπτομέρειες. Διαχειρίστηκε καλύτερα τις λεπτομέρειες και πήρε τη νίκη».

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2: Τι είπε ο Μουρίνιο

«Ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, με έναν πολύ καλό προπονητή, μια οργανωμένη ομάδα. Ήταν πολύ δυνατός στο ξεκίνημά του ο Ολυμπιακός, μας εξέπληξε. Περίμενα να παίξει πιο αμυντικά, δεν το περιμέναμε να ξεκινήσει έτσι. Ήταν σημαντικό το γκολ που βάλαμε πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου».

Exit mobile version