Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι – Νεϊμάρ: Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ ανάγκασε τον Λιονέλ να παρακαλάει τον Βραζιλιάνο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέσι – Νεϊμάρ: Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ ανάγκασε τον Λιονέλ να παρακαλάει τον Βραζιλιάνο

Μέσι - Νεϊμάρ: Το γαλλικό περιοδικό, France Football, έκανε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τον Λιονέλ Μέσι.

Μέσι – ΝεϊμάρΣάλο προκαλεί στο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό στερέωμα η αποκάλυψη του France Football για τον Μέσι και τα… «παρακάλια» στο Νεϊμάρ. Το γαλλικό περιοδικό αναφέρει συγκεκριμένα ότι ο Αργεντινός μάγος της μπάλας, έστελνε μηνύματα στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου ο δεύτερος να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. «Νεϊμάρ γύρνα γιατί μόνο μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League. Θέλω να γυρίσεις πίσω. Σε δύο χρόνια εγώ φεύγω, θα είσαι μόνος σου και θα πάρεις τη θέση μου», ήταν το λόγια του 32χρονου Αργεντινού.

Το εν λόγω σκηνικό χρονολογείται αρκετούς μήνες πίσω, όταν η Μπαρτσελόνα υπέστη έναν από τους πιο οδυνηρούς αποκλεισμούς στην ιστορία της, όταν η Λίβερπουλ κατάφερε να ανατρέψει στο «Άνφιλντ» το εις βάρος της 3-0 στο Καμπ Νου. Η εσωστρέφεια που δημιουργήθηκε στους «μπλαουγκράνα» ήταν ανείπωτη, γεγονός που οδήγησε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον Λιονέλ Μέσι να τραπεί σε αυτή τη λύση. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν και συγκεκριμένα ο Βεράτι και ο Εμπαπέ φαίνεται πως προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να μείνει στο Παρίσι, κάτι που εν τέλει, κατάφεραν. Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις