Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηρυόνης τώρα: Η κακοκαιρία έφερε το πρώτο χιόνι στον Παρνασσό
ΕΛΛΑΔΑ

Γηρυόνης τώρα: Η κακοκαιρία έφερε το πρώτο χιόνι στον Παρνασσό

Γηρυόνης τώρα: Οπως φαίνεται στο βίντεο, οι πρώτες νιφάδες έπεσαν για τα καλά στον Παρνασσό, χωρίς όμως να το στρώσει κατευθείαν.

Γηρυόνης τώρα: Το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό του Παρνασσού έφερε η κακοκαιρία Γηρυόνης. Η κακοκαιρία έντυσε στα λευκά τον Παρνασσό και το χιονοδρομικό κέντρο. Πλέον, ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την έναρξη της λειτουργίας του και τους λάτρεις των χειμερινών σπορ να ετοιμάζονται για τος πρώτες εξορμήσεις. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χειμώνας ήρθε για τα καλά στον Παρνασσό, όπου το έστρωσε. Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα χιόνια είχαν πέσει και στον Όλυμπο, τον Οκτώβριο, στα 2618 μέτρα! Το βίντεο με τα χιόνια στον Παρνασσό το έβγαλε ο Νίκος Βελέντζας, επιχειρηματίας από την Αγόριανη η οποίος όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνηθίζει με το που πέφτει το πρώτο χιόνι στο χιονοδρομικό στον Παρνασσό να ανεβαίνει για την απαραίτητη καταγραφή!

Η κακοκαιρία Γηρυόνης ξεκίνησε να χτυπά τη δυτική Ελλάδα με τα πλοία να βρίσκονται δεμένα στα λιμάνια. Το βράδυ της Κυριακής άρχισε να βρέχει και στην Αττική, ενώ η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι την Τρίτη.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις