Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 2019: Μια Φώφη όλο χαμόγελο και… μόδα – Σκυθρωποί Ανδρουλάκης, Σημίτης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 2019: Μια Φώφη όλο χαμόγελο και… μόδα – Σκυθρωποί Ανδρουλάκης, Σημίτης

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 2019: «Μηδενική ανοχή στην εσωστρέφεια θα υπάρχει από τη Δευτέρα» τόνισε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα του 11ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο ειρήνης και Φιλίας.

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ 2019: Ολοκληρώνεται απόψε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ψήφιση του νέου καταστατικού του κόμματος με το οποίο ενσωματώνεται ουσιαστικά στο Κίνημα Αλλαγής. Οι σύνεδροι θα κληθούν να υπερψηφίσουν το νέο σχέδιο καταστατικού του ΠΑΣΟΚ με το οποίο διαμορφώνεται η θεσμική αντιστοίχηση των οργάνων του με εκείνα του ΚΙΝΑΛ. Ανάμεσά τους η ρύθμιση ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα είναι και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του κόμματος, η Φώφη Γεννηματά πέταξε ξανά το γάντι στους αμφισβητίες της λέγοντας πως όποιος θέλει να την αντιμετωπίσει θα τον περιμένει το 2021 οπότε και λήγει η θητεία της ως προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα αναμένεται η τοποθέτηση του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος αναμένεται να διατυπώσει την αντίθεσή του στο συνέδριο που έγινε με μη εκλεγμένους συνέδρους, αλλά και να εκφράσει προτάσεις για την προοπτική του χώρου. Ο ευρωβουλευτής «κρατά δυνάμεις» για την αντιπαράθεση του 2021 όπου έχει στραμμένο το βλέμμα του ενώ ο Παύλος Γερουλάνος, καραδοκεί. Ο κ. Γερουλάνος επίσης αναμένεται να μιλήσει σήμερα και να διατυπώσει τις διαφωνίες του. Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο ΣΕΦ τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός έχουν τη δική τους σημασία και σημειολογία.

Ο Κώστας Σημίτης κάθισε στην πρώτη σειρά, δίπλα στην Φώφη Γεννηματά αλλά δεν έμοιαζε και… ενθουσιασμένος.

Η Φώφη Γεννηματά εμφανίστηκε με κόκκινο σακάκι και παντελόνι και μοβ μπλούζα και διαρκώς χαμογελαστή.

Το συνέδριο ΠΑΣΟΚ είναι προγραμματισμένο να λήξει περίπου στις 6 το απόγευμα με την ομιλία Γεννηματά και τις σχετικές ψηφοφορίες.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις