Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: «Εφτάψυχη» στο «θρίλερ» με την Κρίσταλ Πάλας – Μεγάλη νίκη και για Σίτι κόντρα στην Τσέλσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λίβερπουλ: «Εφτάψυχη» στο «θρίλερ» με την Κρίσταλ Πάλας – Μεγάλη νίκη και για Σίτι κόντρα στην Τσέλσι

Λίβερπουλ: Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» του Κλοπ - Μεγάλη νίκη και για τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Λίβερπουλ: Δεν μπορεί να τη σταματήσει κανείς αυτή την ψυχωμένη Λίβερπουλ. Οι «Reds» αγχώθηκαν ξανά στο «Σέλχαστ Παρκ», απέναντι στην πολύ μαχητική Κρίσταλ Πάλας, όμως το «θρίλερ» είχε για ακόμα μία φορά αίσιο τέλος για την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία διατήρησε τις αποστάσεις στη βαθμολογία της Premier League από τη δεύτερη Λέστερ (+8) και Μάνστεστερ Σίτι (+9).

Στα της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Premier League, η Λίβερπουλ δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα δυνατά απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, η οποία θα μπορούσε μάλιστα να προηγείται στο σκορ αν το VAR δεν ακύρωνε το γκολ του Τόμκινς στο 42′. Στην επανάληψη και στο 49′, ο «συνήθης ύποπτος, Μανέ, βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα έστω και με τυχερό τρόπο, ωστόσο στο 82′ ο Ζαχά σόκαρε τους «Reds» φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η Λίβερπουλ αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά «εφτάψυχη» και ο Φιρμίνο στο 85′ μετά από φάση διαρκείας έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Λίβερπουλ: Δεν την αφήνει από το οπτικό της πεδίο η Σίτι

Παρά την εκπληκτική εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Η Σίτι, έχοντας στο πλευρό της και τη βοήθεια της τύχης πέτυχε την ανατροπή κόντρα στην ομάδα του Λάμπαρντ, που προηγήθηκε στο ντέρμπι με τον Καντέ στο 21′. Οι «πολίτες» ωστόσο είχαν τις λύσεις και με τα γκολ των Ντε Μπρόινε στο 29′ και Μαχρέζ στο 37′, πήραν το πολύτιμο για τη συνέχεια, «τρίποντο».

Λίβερπουλ: Πρώτη και… άνετη στη βαθμολογία

Λίβερπουλ: Επόμενη αγωνιστική στην Premier

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις