Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2: Ο Βασίλης Ζούλιας για το ριάλιτι και τον…. Άγγελο Μπράτη
LIFESTYLE

GNTM 2: Ο Βασίλης Ζούλιας για το ριάλιτι και τον…. Άγγελο Μπράτη

GNTM 2: Ο διάσημος σχεδιαστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε όχι μόνο για το ριάλιτι μόδας, αλλά και στην άγνωστη σχέση του με τον Άγγελο Μπράτη, τον κριτή του ριάλιτι.

GNTM 2: Για την σχέση του με τον κριτή του GNTM 2, Άγγελο Μπράτη, που τον γνωρίζει από τότε που ήταν μικρό παιδάκι, μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret και την Σάσα Σταμάτη – που πρόσφατα παραβρέθηκε στην επίδειξη μόδας του, ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, αναφέρθηκε στο GNTM, στην σχέση του με τον Άγγελο Μπράτη ενώ έδωσε και τις συμβουλές του σε όλους τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμά του.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει το «Greece Next Top Model», ο Βασίλης Ζούλιας ανέφερε: «Το απολαµβάνω και εγώ όπως ο υπόλοιπος κόσµος. Βλέπω, καταρχήν, τους φίλους µου. Όλοι ξέρουν ότι έχω προσωπική και φιλική σχέση µε τη Βίκυ Καγιά πολλά χρόνια. Οπότε µε ενδιαφέρει να βλέπω τι κάνει. Επίσης τον Άγγελο Μπράτη τον είχα ξεχωρίσει σαν στυλίστα και ήµουν ο πρώτος που φωτογράφησε την πρώτη του κολεξιόν στη Νέα Υόρκη. Ήταν µικρό παιδάκι όταν μου είχε φέρει τα ρούχα του, τα είδα και εντυπωσιάστηκα. Τα φωτογράφησα στη Νέα Υόρκη µε την Calliope. Τον παρακολουθώ. Γενικά, είναι άνθρωποι που εκτιµώ».

GNTM 2: Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξή του 

GNTM 2: Η συμβουλή του σχεδιαστή σε ένα νέο παιδί

Όσον αφορά στην συμβουλή που θα έδινε σε ένα νέο παιδί που θέλει να γίνει σχεδιαστής μόδας, ο Βασίλης Ζούλιας απάντησε: «Θα τον συμβούλευα να μη φοβάται τίποτα, να μην ακούει τις όποιες περιοριστικές συμβουλές που μπορεί να τον σταματούν από το να εκφραστεί ελεύθερα και να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν, γιατί αυτό που θέλει πραγματικά είναι «καταδικασμένο να πετύχει».

https://www.instagram.com/p/B4B2Pf5F6Ob/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις