Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ροζ σκάνδαλο Δυτική Ελλάδα: Ο απατεώνας “μάγος”, ο Πακιστανός και τα όργια κάτω από το φεγγάρι
ΕΛΛΑΔΑ

Ροζ σκάνδαλο Δυτική Ελλάδα: Ο απατεώνας “μάγος”, ο Πακιστανός και τα όργια κάτω από το φεγγάρι

Ροζ σκάνδαλο Δυτική Ελλάδα: Βίντεο που έχει στη διάθεσή της η «Espresso» δείχνει μια πληθωρική 55χρονη μελαχρινή να κάνει άγριο σεξ με τον νεαρό απατεώνα.

Ροζ σκάνδαλο Δυτική Ελλάδα: Σάλο έχει προκαλέσει ερωτικό σκάνδαλο που ξέσπασε σε περιοχή της δυτικής Ελλάδας και περιέχει όργια σε δάση υπό το φως της πανσελήνου, σεξ αλλά και πολλά χρήματα. Σύμφωνα με την Espresso, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας νεαρός, ο οποίος παρουσιάζεται ως μάγος και «βοηθά» γυναίκες να ξανακερδίσουν τους συντρόφους τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετές γυναίκες, στην πλειοψηφία τους άνω των 50 ετών, έπεσαν θύμα του «μάγου», πληρώνοντας αδρά τις συνεδρίες (600 με 900 ευρώ), ενώ έφταναν στο σημείο να γίνονται σκλάβες του σεξ, στην προσπάθειά τους να ξανακερδίσουν τον σύντροφό τους. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες ο νεαρός, εκμεταλλευόμενος την πανσέληνο, διοργάνωσε όργιο σε δάσος με τη συμμετοχή ενός δεύτερου «μάγου», που αποκαλύφθηκε ότι δούλευε σε φούρνο, αλλά και κυρίας που χαρακτηρίστηκε «δύσκολη περίπτωση».

Ο απατεώνας που παριστάνει τον μάγο με τις υπερφυσικές ικανότητες τις πείθει ότι έχει τον τρόπο να κάνει τους άντρες τους να γυρίσουν στην κρεβατοκάμαρα που έχουν εγκαταλείψει. Εκείνες όχι μόνο τον πιστεύουν και τον πληρώνουν αδρά για τις «συνεδρίες», αλλά δέχονται να κάνουν και σεξ μαζί του. Μάλιστα, ο δήθεν μάγος δεν διστάζει να βιντεοσκοπεί τις ερωτικές πράξεις του με τις… πελάτισσες!

Βίντεο που έχει στη διάθεσή της η «Espresso» δείχνει μια πληθωρική 55χρονη μελαχρινή να κάνει άγριο σεξ με τον νεαρό απατεώνα, ενώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι γνωρίζει πως υπάρχει κάμερα που βιντεοσκοπεί αυτή την πολύ προσωπική στιγμή της. Όμως κάθε άλλο παρά αντιδρά σε αυτό, καθώς σε κάποια καρέ κοιτάζει τον φακό.

Έκανε (και) ομαδικό σεξ

Σε ένα από τα θύματά του είπε ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να γυρίσει γρήγορα ο σύντροφός της κι αυτός δεν ήταν άλλος από το… ομαδικό σεξ. Συγκεκριμένα, της είπε ότι εκείνες τις μέρες θα ερχόταν να τον επισκεφθεί ένας μάγος από την Ινδία, ο οποίος είναι εξπέρ στο να λύνει μάγια που έχουν σχέση με πρώην ερωτικούς συντρόφους, και πως έχει να κάνει με απιστία. Της τόνισε ότι το μόνο που έπρεπε να κάνει η ίδια (πέρα από το ποσό που θα του κατέβαλε) ήταν να δεχτεί να κάνει σεξ και με τους δύο… μάγους, όχι όμως σε κάποιο δωμάτιο, αλλά σε δασική περιοχή που θα της υποδείκνυαν, και μάλιστα τη νύχτα που το φεγγάρι θα ήταν γεμάτο. Μόνο έτσι θα λύνονταν τα μάγια και θα επέστρεφε ο αγαπημένος της.

Η γυναίκα πείστηκε και δέχτηκε να κάνει ομαδικό σεξ μέσα στο δάσος με τον νεαρό απατεώνα και τον αλλοδαπό «μάγο», ο οποίος όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν Ινδός αλλά… Πακιστανός βοηθός φούρναρη στη μικρή πόλη όπου κατοικεί ο απατεώνας. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι μερικές μέρες αργότερα ο σύντροφος της κυρίας έτυχε να επιστρέψει, εντελώς συμπτωματικά, κοντά της κι εκείνη θεώρησε πως ήταν αποτέλεσμα της… θυσίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις