Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή: Η προσβλητική πρόταση και η διακοπή του «Πάμε πακέτο»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή: Η προσβλητική πρόταση και η διακοπή του «Πάμε πακέτο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή Για την αποχώρησή της από τον Alpha μίλησε σε συνέντευξή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

22.11.2019 | 14:45

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή: Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και βρέθηκε εκτός καναλιού, μετά την απρόσμενη διακοπή της εκπομπής της «Πάμε Πακέτο», η οποία μάλιστα σημείωνε αρκετά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Όπως είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλώντας στην Έμυ Λιβανίου, από το κανάλι τής προτάθηκε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι, κάτι που απέρριψε. «Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα (σ.σ. από τον Alpha) αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. »

Σημείωσε ακόμα: «Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό που σου λέμε ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό».

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή: «Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα» αναφέρει

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή: Η αποκάλυψη της Καινούριου 

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Βίκυ Χατζηβασιλείου, «έκλεισε» με το One, με τη χρηματική της αμοιβή να είναι μικρότερη. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκλεισε στο ONE, είναι οριστικό και αμετάκλητο. Υπέγραψε το συμβόλαιο με το ONE. Η Βίκυ έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα της. Στην τελευταία εγγραφή στον Alpha που η Βίκυ έβλεπε την πόρτα της εξόδου να την χαιρετάει από μακριά, τους είχε πει «μην ανησυχείτε, ό,τι και αν συμβεί εγώ θα σας πάρω μαζί μου, στο επόμενο κανάλι εάν πάμε κάπου αλλού».

«Ξέρω ότι το συμβόλαιό της στον Alpha είχε διψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα και τα τρία μηδενικά. Τώρα έχει μονοψήφιο αριθμό μπροστά από την τελίτσα. Είναι περίπου στις 7.000 ευρώ». Η γνωστή παρουσιάστρια αποχώρησε από τον Alpha, αφήνοντας πίσω της την επιτυχημένη εκπομπή, «Πάμε Πακέτο». Από τη νέα σεζόν το τηλεοπτικό κοινό θα την βλέπει μέσα από τη συχνότητα του ONE.

Βίκυ Χατζηβασιλείου εκπομπή: Δείτε το απόσπασμα

Exit mobile version