Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ταξίδι τι να πάρω μαζί μου: Τα απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μαζί σου
PLUS

Ταξίδι τι να πάρω μαζί μου: Τα απαραίτητα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις μαζί σου

Ταξίδι τι να πάρω μαζί μου: Η λίστα - οδηγός που όλοι πρέπει να έχετε σαν Ευαγγέλιο.

Ταξίδι τι να πάρω μαζί μου: Το πακετάρισμα της βαλίτσας είναι τόσο μεγάλο βασανιστήριο για μερικούς. Κάθε φορά η ίδια ιστορία. Έχεις ορθάνοιχτη τη βαλίτσα στο πάτωμα του δωματίου μέχρι και μια βδομάδα πριν το ταξίδι και κάθε τόσο ρίχνεις κάτι μέσα μέχρι να έρθει η ημέρα που θα ταξιδέψεις. Ακόμη κι αν δεν είσαι fan της περιπέτειας χωρίς όρια, ο σωστός εξοπλισμός αποτελεί την αρχή για ένα απολαυστικό ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμο η διαδικασία συγκέντρωσης των πραγμάτων που θα πάρουμε μαζί μας να ξεκινάει τουλάχιστον 1 ημέρα πριν το ταξίδι, κι αυτό γιατί μπορεί να χρειαστεί να αγοράσουμε κάτι.

Όλοι θα θέλαμε να διακτινιστούμε απλά στο ξενοδοχείο χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε λίστες με must have ρούχα, αντικείμενα και μικροπράγματα που πρέπει να έχουμε μαζί μας. Παρακάτω θα διαβάσετε τον must have οδηγό που θα σε βοηθήσει. Μικρά tips και συμβουλές θα σε κάνουν να ευχαριστηθείς το ταξίδι σου ακόμα και όταν φτιάχνεις την βαλίτσα. Δες λοιπόν ποια είναι τα απαραίτητα που πρέπει να έχεις μαζί σου.

Ταξίδι τι να πάρω μαζί μου: 6 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου 

1. Φορτιστές-power bank

Αν δεν θέλεις να ψάχνεις σαν τρελή μαγαζί για να φορτίσεις το κινητό σου, τότε πρέπει να έχεις σίγουρα power bank μαζί σου, ώστε όταν αδειάζει το ένα να χρησιμοποιείς το άλλο.

2. Παυσίπονα, αντιαλλεργικά φάρμακα

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί στον άγνωστο προορισμό στον οποίο ταξιδεύεις! Η ασφάλειά σου, αλλά και η υγεία είναι πάνω από όλα.

3. Ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα

Πρέπει να τα έχεις πάντα μαζί σου και να προσέχεις πάρα πολύ μην τα χάσεις.

4. Travel Pillow

Εάν πρόκειται να είστε καθισμένοι για πολλές ώρες είναι πολύ πιθανό να πιαστεί ο αυχένας σας και γενικά να νιώθετε κάπως άβολα. Βοηθήστε την κατάσταση παίρνοντας μαζί σας ένα μαλακά μικρό μαξιλάρι ταξιδιού. Προσπαθήστε να βρείτε κάποιο με θήκη, ώστε να μπορεί να αποθηκεύεται και να μεταφέρεται εύκολα.

5. Σνακς 

Θυμάσαι όταν πήγαινες εκδρομή με το σχολείο και η μαμά σου, σού γέμιζε την τσάντα με μπισκότα; Ε, τώρα διάλεξε μια πιο υγιή εκδοχή (ξηρούς καρπούς, μπάρες, χυμό) για να έχεις να μασουλάς κάτι στο ταξίδι. Όχι τίποτα άλλο, τα φαγητά στα καφέ των σταθμών είναι πανάκριβα.

6. Βιβλίο

Έχεις ακούσει τη φράση «βιβλίο παραλίας»! Η φράση αυτή χαρακτηρίζει ένα ανάλαφρο βιβλίο που μπορείς να το διαβάσεις στην παραλία και να σου περάσει ευχάριστα η ώρα! Βρες πιο θα είναι για σένα φέτος αυτό το βιβλίο και βάλτο από τώρα στην τσάντα σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις