Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λονδίνο μετρό: Εκκενώθηκαν κι έκλεισαν σταθμοί λόγω σκόνης στις αποβάθρες
ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο μετρό: Εκκενώθηκαν κι έκλεισαν σταθμοί λόγω σκόνης στις αποβάθρες

Λονδίνο μετρό: Υπήρξε βλάβη σε ανεμιστήρα σήραγγας.

Λονδίνο μετρό: Οι σταθμοί του υπογείου του Λονδίνου Canada Water και Canary Wharf έκλεισαν σήμερα μετά την συσσώρευση σκόνης στις αποβάθρες τους λόγω βλάβης σε σύστημα ανεμιστήρα σε σήραγγα, ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου Transport London. Η αστυνομία των βρετανικών μέσων μεταφοράς ανακοίνωσε παράλληλα ότι δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ασφάλειας ή που να αφορά την αστυνομία.

«Φαίνεται ότι ανεμιστήρας στην σήραγγα υπέστη βλάβη, φέρνοντας υπερβολική σκόνη στην αποβάθρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας. Η Transport London είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι η γραμμή Jubilee δεν σταματάει στους σταθμούς αυτούς λόγω «εξαιρετικά υψηλών επιπέδων σκόνης».  Όπως θα δείτε και σε βίντεο ο κόσμος αποβιβάστηκε από τις σήραγγες και οδηγήθηκε προς την έξοδο.

 

Λονδίνο μετρό: Ανεμιστήρας στην σήραγγα υπέστη βλάβη

Πάντως, λίγο αργότερα η υπηρεσία μεταφορών της πόλης ανακοίνωσε ότι άνοιξε ο σταθμός  Canary Wharf μετά το περιστατικό με τη συσσώρευση σκόνης στην αποβάθρα λόγω βλάβης σε σύστημα ανεμιστήρα σε σήραγγα, ανακοίνωσε η υπηρεσία μεταφορών της πόλης.

Δείτε ακόμα

Σοκ: Πρωταθλήτρια του μποξ παρασύρθηκε από τρένο, ενώ έπαιζε με το κινητό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις