Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία με ψαλίδι: Επίθεση σε μίνι μάρκετ στα Τρίκαλα
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με ψαλίδι: Επίθεση σε μίνι μάρκετ στα Τρίκαλα

Ληστεία με ψαλίδι: Η γυναίκα αποδείχθηκε ψύχραιμη και αντέδρασε, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να το βάλει στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να καταφέρει να βάλει «χέρι» στην ταμειακή μηχανή!

Ληστεία με ψαλίδι: Με έναν σχετικά πρωτότυπο και συνάμα ασυνήθιστο τρόπο προσπάθησε ένας ληστής στα Τρίκαλα να αποσπάσει χρηματικό ποσό. Με τα χαρακτηριστικά του καλυμμένα με ένα μαντήλι και κραδαίνοντας απειλητικά ένα… ψαλίδι, εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης σε ένα μίνι μάρκετ στα Τρίκαλα ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος προσπάθησε να ακινητοποιήσει την 49χρονη ιδιοκτήτρια και να αρπάξει όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο. Παρ’ όλα αυτά, η ιδιοκτήτρια δεν έδειξε να τα «χάνει» στην εμφάνισή του.

Η εν λόγω γυναίκα λοιπόν αποδείχθηκε ψύχραιμη και αντέδρασε, αναγκάζοντας τον επίδοξο ληστή να το βάλει στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει το παραμικρό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Η 49χρονη ιδιοκτήτρια σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και λίγο αργότερα, ο επίδοξος δράστης εντοπίστηκε σε μικρή απόσταση από το κατάστημα, όπου συνελήφθη. Στην κατοχή του 36χρονου ληστή βρέθηκαν τόσο το ψαλίδι που χρησιμοποίησε κατά την εισβολή του στο μίνι μάρκετ, όσο και το μαντίλι με το οποίο είχε καλύψει το πρόσωπό του ώστε να μην αναγνωριστεί και ως εκ τούτου κατασχέθηκαν ως πειστήρια. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων όπου θα δικαστεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις