Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 Spoiler: Τα κορίτσια που αποχωρούν την επόμενη εβδομάδα
LIFESTYLE

GNTM 2 Spoiler: Τα κορίτσια που αποχωρούν την επόμενη εβδομάδα

GNTM 2 Spoiler: Η φωτογραφία των κοριτσιών που διέρρευσε στο Instagram.

GNTM 2 Spoiler: Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα του GNTM 2 ξεκίνησαν το καλοκαίρι και ήδη στο σπίτι του ριάλιτι βρίσκονται μόνο τα τρία κορίτσια που θα δούμε στον μεγάλο τελικό. Έτσι, τα έξι από τα εννέα κορίτσια που βλέπουμε στα επεισόδια που προβάλλονται, έχουν ήδη αποχωρήσει. Ανάμεσα σε αυτές που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού είναι και δύο μοντέλα από τις FF! Ο λόγος για την Ασημίνα Χαρίτου και την Άννα Χατζή, οι οποίες απαθανατίστηκαν να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί! Μάλιστα, τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, θέλουν τα μοντέλα να αποχωρούν στα δύο νέα επεισόδια που θα προβληθούν την ερχόμενη βδομάδα.

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας θα αποχωρήσει η Ασημίνα, ενώ η Άννα Χατζή θα χαιρετίσει το σπίτι του ριάλιτι την ερχόμενη Τρίτη. Βέβαια, η αποκάλυψη για την επικείμενη αποχώρηση της Ασημίνας από το GNTM, έγινε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνα  Καινούργιου. Θυμίζουμε πως οι FF μετά τις αποχωρήσεις της Σουζάνας και της Μαρτίνας έμειναν με τρία άτομα. Την Κάτια, την Άννα και την Ασημίνα. Στενή παρέα με τις FF κάνει βέβαια στα τελευταία επεισόδιο και η Κωνσταντίνα.

GNTM 2 Spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 25/11

Ένα από τα αμφισβητεί πιο σέξι επεισόδια θα παρακολουθήσουμε στις 25/11, καθώς τα κορίτσια, θα κληθούν να βάλουν αθλητικά ρούχα και παπούτσια και να δείξουν στην τηλεόραση τους κοιλιακούς τους! Όσο ο καιρός περνάει, ολοένα και βρισκόμαστε πιο κοντά στον μεγάλο τελικό. Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και ο GNTM τελικός πλησιάζει. Θα τις δούμε λοιπόν να κυλιούνται στο χώμα και να σκαρφαλώνουν σε τοίχους αίνων δεν θα λείψουν και άλλες δοκιμασίες. Όπως είναι φυσικό σε όλη αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να φωτογραφηθούν και θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση η οποία θα κρίνει τον δρόμο προς την τελική πεντάδα. Έκπληκτοι, θα δούμε στο επεισόδιο κάποια κορίτσια να επιστρέφουν μέσα στο σπίτι.

GNTM 2 Spoiler: Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου 25/11

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις