Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Φουρέιρα τραγούδια: «2020 Σ’ Αγαπώ» από την αγαπημένη τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα τραγούδια: «2020 Σ’ Αγαπώ» από την αγαπημένη τραγουδίστρια

Ελένη Φουρέιρα τραγούδια: Σταθερή στην παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η δημοφιλής perfomer.

Ελένη Φουρέιρα τραγούδιαΤο τέταρτο στη σειρά για την Ελένη Φουρέιρα. «2017 Σ’ Αγαπώ», «2018 Σ’ Αγαπώ», «2019 Σ’ Αγαπώ» και τώρα «2020 Σ’ Αγαπώ»! Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια και δίνει τον ρυθμό της και στις φετινές γιορτές, με… «2020 Σ’ Αγαπώ»! Η «εκρηκτική» Ελένη μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το γιορτινό anthem που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2017 και, έκτοτε, έχει γίνει αναπόσπαστο hit single των ημερών, παρασύροντας μουσικά μικρούς και μεγάλους.

Με το μοναδικό της τρόπο, η Ελένη Φουρέιρα μοιράζει «2020 Σ’ Αγαπώ», τα οποία υπογράφουν στη μουσική ο Χριστόδουλος Σιγανός και στους στίχους ο ίδιος μαζί με τους Valentino και Τerry Πετρά.Μετρώντας αντίστροφα για τις φετινές γιορτές, η Ελένη Φουρέιρα μας κάνει να αγαπήσουμε από τώρα την καινούργια χρονιά, με «2020 Σ’ Αγαπώ», τα οποία συνοδεύονται από ένα λαμπερό lyric video!

Λατρεύει τα Χριστούγεννα η Φουρέιρα στηρίζοντας και το Make-A-Wish

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Φουρέιρα σε μια… μαγευτική βραδιά άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο γνωστού εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων. Στο ειδικό stage στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου ανέβηκαν οι παιδικές χορωδίες από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το International School of Athens όπου μύησαν το κοινό στη γιορτινή ατμόσφαιρα με κλασικά Xριστουγεννιάτικα τραγούδια. Λίγο πριν φωτιστεί το δέντρο, στη σκηνή ανέβηκε η Pop Queen Ελένη Φουρέιρα όπου ξεσήκωσε το πλήθος με τις επιτυχίες της. Η εκρηκτική performer ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με στόχο φέτος τα Χριστούγεννα να στηρίξει τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μόλις η τραγουδίστρια άναψε το δέντρο του εμπορικού μια πανδαισία πυροτεχνημάτων φώτισε τον ουρανό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις