Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Την έφαγαν τα σκυλιά της: Φρικτό τέλος για ηλικιωμένη στα Πατήσια
ΕΛΛΑΔΑ

Την έφαγαν τα σκυλιά της: Φρικτό τέλος για ηλικιωμένη στα Πατήσια

Την έφαγαν τα σκυλιά της: Η ηλικιωμένη που έπασχε από άνοια βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές στο πρόσωπο στις 3 Νοεμβρίου.

Την έφαγαν τα σκυλιά της: Mια απίστευτη ιστορία συνέβη σε διαμέρισμα στα Πατήσια στις 3 Νοεμβρίου, όταν ο γιος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, την εντόπισε στο δωμάτιό της, νεκρή με το πρόσωπό της να έχει πάρα πολλές δαγκωματιές από τα σκυλιά που είχαν στο σπίτι. Το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου στις 23:00, ο γιος της 84χρονης την καληνύχτισε και την άφησε να πάει στο δωμάτιό της. Ενώ εκείνος πήγε στο δικό του. Κάποια στιγμή γύρω στη μια τα ξημερώματα, δηλαδή μόλις δύο ώρες αργότερα, πήγε να δει πως είναι η μητέρα του, η οποία έπασχε από άνοια. Ο ίδιος σοκαρίστηκε από το θέαμα που αντίκρισε, καθώς η γυναίκα ήταν νεκρή και δαγκωμένη στο πρόσωπο.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Οι έμπειροι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο γιος της γυναίκας οδηγήθηκε στο τμήμα για κατάθεση, ενώ γρήγορα αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Σωτήρη Μπουζιάνη ο οποίος εξέτασε το άψυχο κορμί της 84χρονης διαπίστωσε πάρα πολλές κακώσεις εξαιτίας των δαγκωμάτων από τα πέντε σκυλιά που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη και το γιο της στο σπίτι τους στα Πατήσια.

Την έφαγαν τα σκυλιά της: Γιατί σκυλιά τρώνε τα αφεντικά τους όταν πεθαίνουν

Το 1997, ένας εγκληματολόγος στο Βερολίνο ανέφερε μία από τις πιο ασυνήθιστες υποθέσεις του στο περιοδικό Forensic Science International. Ένας άνδρας 31 ετών είχε αυτοκτονήσει στην αυλή του σπιτιού του. Σαράντα λεπτά μετά τον θάνατό του, η μητέρα αλλά και γείτονες που τον αναζητούσαν τον βρήκαν νεκρό με μια σφαίρα στο κεφάλι ενώ το πρόσωπό του είχε «ξεσκιστεί» από τα δαγκώματα του γερμανικού ποιμενικού που ήταν μαζί του.

«Τα σκυλιά προέρχονται από λύκους», λέει ο Stanley Coren. Η ψυχολογική κατάσταση ενός σκύλου αλλάζει όταν αυτό χάνει το αφεντικό του. Το σκυλί παθαίνει πανικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις