Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παναγιώτης Ραφαήλ θεραπεία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση στη Βοστώνη
ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Ραφαήλ θεραπεία: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση στη Βοστώνη

Παναγιώτης Ραφαήλ θεραπεία: Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από τη Βοστώνη των ΗΠΑ, αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία της θεραπείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφάηλ.

Παναγιώτης Ραφαήλ θεραπεία: Ολοκληρώθηκε η γονιδιακή θεραπεία που υπεβλήθη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, που μετέβη για τον σκοπό αυτό σε νοσοκομείο της Βοστώνης. «Η θεραπεία ολοκληρώθηκε!! Το όνειρο μας, χάρη σε όλους εσάς, έγινε πραγματικότητα!! Σας ευχαριστούμε πολύ, η αγάπη σας μας έφερε εδώ!! Να είστε όλοι καλά!!!!», αναφέρει η σελίδα «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» στο Facebook.

Το αγοράκι είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και για να μεταβεί στις ΗΠΑ χρειάστηκε να συγκεντρωθούν, μέσω εράνου, 3 εκατ. ευρώ. Μετά τις εξετάσεις που έδειξαν ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορούσε να λάβει την πρωτοποριακή γονιδιακή θεραπεία, όλοι ελπίζουν ότι θα βγει νικητής από τη μάχη που δίνει.

Η φωτογραφία του Παναγιώτη Ραφαήλ από τη Βοστώνη, που συγκέντρωσε χιλιάδες likes, λίγα λεπτά αφότου αναρτήθηκε στο Facebook..Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε δίνει το δικό του αγώνα…

Παναγιώτης – ΡαφαήΛ Βοστώνη: Η συνάντηση με τον μικρό Αντώνη

Συναντήθηκαν οι οικογένειες του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ και του μικρού Αντώνη. Και τα δύο παιδιά δίνουν μάχη με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία. Ο Αντώνης από την Κύπρο έχει λάβει τη γονιδιακή θεραπεία και τώρα νοσηλεύεται για παρακολούθηση. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ αρχίζει τη θεραπεία αύριο, Πέμπτη. Οι γονείς του μικρού Αντώνη, μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, ανήρτησαν φωτογραφία που είναι όλοι μαζί και έστειλαν το δικό τους μήνυμα:

«Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ παρέα με τον Αντωνάκη στην πρώτη τους συνάντηση στη Βοστώνη. Τα παιδιά που κατάφεραν να στείλουν το μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο ότι όλοι μαζί μπορούμε. Σε μια πολύ συγκινητική ατμόσφαιρα και με φόντο τη Βοστώνη, οι βίοι παράλληλοι και τα όνειρα ατέλειωτα και γεμάτα αισιοδοξία. Παναγιώτη – Ραφαήλ, αγαπημένε μας, καλωσόρισες!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις