Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες στην Κυψέλη: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που μπήκαν σε καφέ και σε πρακτορείο
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες στην Κυψέλη: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που μπήκαν σε καφέ και σε πρακτορείο

Ληστείες στην Κυψέλη: Άφαντοι παραμένουν ακόμα οι δύο ληστές που προκάλεσαν συναγερμό το βράδυ της Πέμπτης στην Κυψέλη.

Ληστείες στην Κυψέλη: Συναγερμός σήμανε τη νύχτα της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης, όταν άγνωστοι μαυροντυμένοι κρανοφόροι ληστές, εισέβαλαν διαδοχικά σε ένα κατάστημα τυχερών παιγνιδιών και σε μία καφετέρια.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στην περιοχή και γύρω από την οδό Καυκάσου όπου καταγράφηκαν οι ληστρικές επιδρομές των κρανοφόρων, αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τμήματα Τάξης και Ασφάλειας για την αναζήτηση και τον εντοπισμό των δραστών. Η μαρτυρία μιας περιοίκου ότι είδε δυο μαυροντυμένου άντρες να πηδάνε τα κάγκελα του προαυλίου σχολείου της περιοχής, έφερε μια ομάδα αστυνομικών στο σχολικό συγκρότημα.

Μετά την επιτόπια εξέταση για την επαλήθευση της πληροφορίας, διαπιστώθηκε ότι οι μαυροντυμένοι ήταν μαθητές και μπήκαν μ αυτόν τον τρόπο στο σχολείο το οποίο τελεί υπό κατάληψη. Ήταν λίγο μετά τις 10 και 30 τη νύχτα της Τετάρτης, όταν οι δύο άγνωστοι, υπό την απειλή όπλου, αρχικά εισέβαλαν σε καφετέρια, μέσα στην οποία υπήρχαν πελάτες, αλλά βρήκαν μόλις δέκα ευρώ στα ταμεία και αποφάσισαν να συνεχίσουν.

Διέπραξαν και δεύτερη ληστεία

Ενώ οι περίοικοι καλούσαν την αστυνομία, εκείνοι εισέβαλαν σε κατάστημα τυχερών παιγνιδιών απ όπου απέσπασαν χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσικλέτα, που είχαν σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση. Ενώ οι ληστές αναζητούνταν στην περιοχή, αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζήτησαν βιντεοληπτικό υλικό προκειμένου να αντλήσουν στοιχεία για το δίδυμο των κρανοφόρων και το μέσο με το οποίο έφθασαν στα καταστήματα και στη συνέχεια διέφυγαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις