Μπαρτσελόνα – Ομπαμεγιάνγκ: Μεταγραφή στα «σκαριά» – Τι αναφέρουν πηγές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα – Ομπαμεγιάνγκ: Μεταγραφή στα «σκαριά» – Τι αναφέρουν πηγές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μπαρτσελόνα - Ομπαμεγιάνγκ: «Τσεκάρει» τον Γκαμπονέζο επιθετικό η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, θέλοντας να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των «μπλαουγκράνα».

21.11.2019 | 09:21

Μπαρτσελόνα – Ομπαμεγιάνγκ: Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται σύμφωνα με πηγές ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος άσος έχει τάσεις φυγής από τη νυν ομάδα του, την Άρσεναλ, και όλα δείχνουν ότι η σεζόν που διανύουμε μπορεί να είναι και η τελευταία για τον ίδιο στους «κανονιέρηδες». Σημειώνεται ότι ο 30χρονος επιθετικός ανήκει στην ομάδα του Λονδίνου από τον Ιανουάριο του 2018. Η διοίκηση της Άρσεναλ τού είχε προσφέρει τότε 56 εκατ. λίρες.

Από ισπανικής πλευράς, οι «μπλαουγκράνα», ύστερα από το καλοκαιρινό «ναυάγιο» με τον Νεϊμάρ, επιθυμούν οπωσδήποτε να προσθέσουν έναν ακόμη μεγάλο σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη γραμμή κρούσης τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει βρεθεί στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Το αν το σενάριο προχωρήσει, θα φανεί τον ερχόμενο Ιανουάριο, όταν και θα ανοίξει το χειμερινό μεταγραφικό «παράθυρο». Πάντως το συμβόλαιο του κορυφαίου επιθετικού με την Άρσεναλ, εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Exit mobile version