”8 Λέξεις” 20/11: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”8 Λέξεις” 20/11: Tι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''8 Λέξεις'' 20/11: Η Γκρέις κατηγορεί ευθέως τη Ναυσικά και τον Οδυσσέα για τον ξυλοδαρμό και τους απειλεί ότι θα τους εκδικηθεί.

20.11.2019 | 12:01

”8 Λέξεις” 20/11: Τετάρτη σήμερα (20/11) και η σειρά ‘8 Λέξεις’ έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Σμαράγδα και ο Λουκάς αναμετριούνται στα χαρτιά και ο νικητής πάει σπίτι με την τσέπη γεμάτη! Χωρίς να περιμένει καθόλου, η Γκρέις εξαπολύει αντεπίθεση κατά της οικογένειας Καλλέργη.Ο Άκης επισκέπτεται την Ηλιάνα στην ψυχιατρική κλινική και δυστυχώς είναι παρόν σε μια νευρική της κρίση. Ο Δημήτρης συναντιέται με την Ευγενία και οι δυο τους κάνουν μια αναδρομή στη σχέση τους. Ο Μιχαήλ παίρνει είδηση τον πόλεμο που άνοιξε μαζί του η Γκρέις και εξαγριώνεται. Η Σοφία μιλάει στον Φοίβο για τον πρώην της και επιμένει ότι πρέπει να τους γνωρίσει. Ο Μητροφάνης παίρνει φόρα και ανεβάζει την“ταρίφα” του Άκη στις 200 χιλιάδες μηνιαίως!

Η Ηλιάνα δεν αντέχει άλλο μέσα στην κλινική και το βράδυ, όταν όλοι κοιμούνται, το σκάει! Η Ηλιάνα το έχει σκάσει από την κλινική και κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν την παίρνει είδηση κανένας. Επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Ελένη, η οποία για μια ακόμα φορά, θα πάρει το μέρος της Ηλιάνας και θα στήσουν ένα κόλπο προκειμένου να δει τη μικρή Αριάδνη. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ είναι στη Βουλή και κανένας δεν μπορεί να τον ειδοποιήσει. Από την άλλη ο Άκης έχει πάει με τη Σμαράγδα να υπογράψουν τα χαρτιά για την αναγνώριση του μωρού. Ο Σίμος απελπισμένος από την οικονομική του κατάσταση, πάει και παίζει χαρτιά με σκοπό να κερδίσει.

”8 Λέξεις” 20/11: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

”8 Λέξεις” 19/11: Ο θυμός του Μιχαήλ για την Ηλιάνα δεν έχει όρια

Ωστόσο η επιστροφή του στο σπίτι του δεν είναι και τόσο ευχάριστη, καθώς βλέπει την Εύα με τον Νικηφόρο και γίνεται για μια ακόμα φορά έξαλλος. Ο Σίμος έτσι καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια του. Κι ενώ ο Μιλτιάδης έχει φύγει από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο, η Ιφιγένεια προτείνει στην Κατερίνα να μεσολαβήσει για να τους συμφιλιώσει, αλλά η μητέρα της αρνείται να την ανακατέψει σ’ αυτή τη διαμάχη.Όταν ο Μιχαήλ θα γυρίσει στο σπίτι και θα βρει εκεί την Ηλιάνα, ο θυμός του δεν θα έχει όρια!

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς (19/11) ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στον Άκη πως αν αναγνωρίσει το παιδί, θέλει μεγαλύτερο ποσοστό στα περιουσιακά, διαφορετικά δεν θα ξαναπατήσει στην εταιρεία. Ο Μιλτιάδης επιμένει στην απόφασή του για διαζύγιο ενώ η Κατερίνα δεν δείχνει κανένα σημάδι μεταμέλειας. Η Σμαράγδα και ο Λουκάς αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην πόκα. Κι ενώ ο Οδυσσέας και η Ναυσικά απολαμβάνουν το δείπνο τους, γίνονται μάρτυρες μιας περίεργης επίθεσης.. Κάποιος άντρας δέρνει καταμεσής του δρόμου την Γκρέις.

”8 Λέξεις” 19/11: Αποσπάσματα από το χθεσινό επεισόδιο

Exit mobile version