Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσίπρας OPEN: Τι τηλεθέαση είχε η συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη
ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας OPEN: Τι τηλεθέαση είχε η συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη

Τσίπρας OPEN: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας OPEN: Συνέντευξη στο OPEN και την δημοσιογράφο, Νίκη Λυμπεράκη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμός της Παιανίας φαίνεται να μην «συγκίνησε» τόσο το τηλεοπτικό κοινό αφού η τηλεθέαση διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Συγκεκριμένα, δεκαπέντε λεπτά πριν ξεκινήσει η συνέντευξη το OPEN είχε στο λεγόμενο δυναμικό κοινό ποσοστό 12,1% και στο σύνολο 10,5%. Ωστόσο, με το που ξεκίνησε η συνέντευξη (από τις 19:50 έως τις 21:00) η τηλεθέαση έπεσε κι άλλο, συγκεντρώνοντας 8.8% στο δυναμικό κοινό και 9,9% στο σύνολο.

Στη συνέντευξη, ο Αλέξης Τσίπρας δεν απέφυγε ένα νέο ολίσθημα, λέγοντας ότι άκουγε Deutsche Welle στην Κατοχή.  Προφανώς, το πρόβλημα με τη δήλωση του κ. Τσίπρα είναι από τη μία, ότι η Deutsche Welle είναι γερμανικό μέσο ενημέρωσης κι έτσι εκ των πραγμάτων θα ήταν… δύσκολο να το ακούει κανείς ως αντιστασιακό μέσο επί Κατοχής. Από την άλλη, ωστόσο, κάτι δεν… κολλάει και με την χρονολογία -και αυτό, καθώς η Deutsche Welle άρχισε να εκπέμπει το… 1953!

Συνεπώς, ο κ. Τσίπρας μάλλον ήθελε να αναφερθεί στο βρετανικό δίκτυο BBC ή, σε διαφορετική περίπτωση, να μιλήσει για την περίοδο της Χούντας. Σε άλλο σημείο, δε, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι, με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα, αν κάποιοι νεαροί κρατούν μολότοφ, θα τις ρίχνουν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις