Μουρίνιο Τότεναμ – συμβόλαιο: Τρελά λεφτά στον «Special One» – Εκκρεμεί η αποζημίωση του Ποτσετίνο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουρίνιο Τότεναμ – συμβόλαιο: Τρελά λεφτά στον «Special One» – Εκκρεμεί η αποζημίωση του Ποτσετίνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Μουρίνιο Τότεναμ - συμβόλαιο: Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ετήσιο ποσό θα λάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ύστερα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τους Λονδρέζους.

20.11.2019 | 16:07

Μουρίνιο Τότεναμ – συμβόλαιοΜπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αμφισβητηθεί, μπορεί οι σφοδρές κριτικές που δέχεται να είναι έως έναν βαθμό απολύτως δικαιολογημένες, ωστόσο το συμβόλαιο που προσφέρει η διοίκηση της Τότεναμ στον Ζοσέ Μουρίνιο τον οποίο προσέλαβε επίσημα από σήμερα, αποδεικνύει ότι μόνο «ξεπερασμένος» δεν είναι ο Πορτογάλος για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος των Spurs έφερε τον «Special One» στο Λονδίνο με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Πιο συγκεκριμένα, ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός, θα λαμβάνει έναν μισθό της τάξεως των 290.000 λιρών ανά εβδομάδα, με το συνολικό, ετήσιο ποσό που του αντιστοιχεί να ανέρχεται στις 15.000.000 λίρες, ήτοι περί τα 17.500.000 εκατομμύρια ευρώ.

Μουρίνιο Τότεναμ – συμβόλαιο: Ο Γκουαρντιόλα θα εξακολουθήσει να είναι πρώτος

Οι υπέρογκες αποδοχές του «Special One», ωστόσο, δεν θα τον φέρουν στην κορυφή της σχετικής λίστας της Premier League με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές, καθώς εκεί φαίνεται ότι θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα με αποδοχές περίπου 20 εκατ. λίρες τον χρόνο, ήτοι σχεδόν 23.5 εκατ. ευρώ. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η διοίκηση των «σπιρουνιών» θα πρέπει να βάλει κι άλλο το «χέρι στην τσέπη», καθώς εκκρεμεί η αποζημίωση του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν, μια αποζημίωση της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ, μιας και το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αργεντινός, εξέπνεε το 2023.

Exit mobile version