Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλική Μιλλούση Instagram: Η ανάρτηση από τον θηλασμό της κόρης της
LIFESTYLE

Βασιλική Μιλλούση Instagram: Η ανάρτηση από τον θηλασμό της κόρης της

Βασιλική Μιλλούση Ιnstagram: Εδώ και μερικές μέρες η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνουν την απόλυτη ευτυχία καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους.

Βασιλική Μιλλούση Instagram: Εδώ και μερικές μέρες η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνουν την απόλυτη ευτυχία καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους. Η ευτυχισμένη μαμά το πρωί της Τρίτης, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής θηλάζει την νεογέννητη κόρης της και ποζάρει χαμογελαστή στο φακό! Εδώ και μερικές μέρες η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας βιώνουν την απόλυτη ευτυχία καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους. Η πρωταθλήτρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας και είναι πολύ ευτυχισμένη. Το αγαπημένο ζευγάρι περίμενε με αγωνία να έρθει στον κόσμο η πριγκίπισσά του και καλωσόρισε με χαρά το νέο μέλος στην οικογένειά του.

Αυτή τη χαρμόσυνη είδηση την είχε ανακοινώσει η Βασιλική Μιλλούση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον ερχομό του παιδιού τους, αποκαλύπτοντας μάλιστα, τον τρόπο με τον οποίο η Βασιλική αποκάλυψε στον Λευτέρη Πετρούνια, πως είναι έγκυος. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανεβάζει συχνά στο κανάλι του στο Youtube, βιντεάκια που κάνουν θραύση! Είχε ανεβάσει λοιπόν ένα βίντεο μαζί με τη σύντροφό του, στο οποίο δείχνουν ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους, με τον «βασιλιά των κρίκων» να τονίζει, πως θέλει να το περάσει μαζί με την Βασιλική όλο αυτό, δείχνοντας πως είναι πάντοτε στο πλευρό της. Η γνωστή αθλήτρια είχε αποκαλύψει, μάλιστα, πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως το παιδί που περιμένει είναι κορίτσι, εκφράζοντας φυσικά την επιθυμία της να ασχοληθεί κι εκείνη στο μέλλον με τη δοκό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις