Κόκε – ναρκωτικά: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Άρη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόκε – ναρκωτικά: Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Άρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Κόκε - ναρκωτικά: Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη συνελήφθη σε μεγάλη επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας, που εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα.

19.11.2019 | 15:16

Κόκε – ναρκωτικάΜία τεράστια «βόμβα» ανατινάχθηκε σήμερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η οποία αφορά τη σύλληψη του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός  συνελήφθη σε μεγάλη επιχείρηση της ισπανικής αστυνομίας, που εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα!

Την αποκάλυψη έκανε δημοσίευμα της elespanol.com που επικαλείται πληροφορίες από το Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σε αυτό αναφέρεται ότι η αστυνομία εντόπισε έναν τόνο χασίς και όπλα στη διάρκεια επιχείρησης με κωδικό Maskoke. Η επιχείρηση έγινε ταυτόχρονα σε έντεκα διαφορετικά σημεία με τη συμμετοχή 150 ανδρών και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 20 μελών της σπείρας. Ο Κόκε, σύμφωνα με το EFE, φέρεται ως ένας από τους επικεφαλής του κυκλώματος. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κόκε συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (19/11) στο σπίτι του στην Εστεπόνα. Ο Κόκε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, τη Μαρσέιγ, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τους Χιούστο Νταϊνάμο και την Μπλούμινγκ στη Βολιβία.

Exit mobile version