Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Viral γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Τα δώρα αξίας χιλιάδων ευρών που ζητά μία 10χρονη – Το post στο Twitter
ΚΟΣΜΟΣ

Viral γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Τα δώρα αξίας χιλιάδων ευρών που ζητά μία 10χρονη – Το post στο Twitter

Viral γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Ο πατέρας της 10χρονης από το Λος Aντζελες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter το viral γράμμα.

Viral γράμμα στον Άγιο Βασίλη: Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα απίθανο γράμμα από ένα δεκάχρονο κοριτσάκι από το Λος Άντζελες. Πρόκειται για ένα απίθανο γράμμα στον Aγιο Βασίλη ενός 10χρονου κοριτσιού έχει γίνει viral και έχει ενθουσιάσει το διαδίκτυο. Ο πατέρας της 10χρονης από το Λος Aντζελες δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter το viral γράμμα, το οποίο έγραψε η κόρη του για τον Άγιο Βασίλη και η αντίδραση των users ήταν άμεση. Αν προσθέσει κανείς όσα ζητάει η μικρή, το ποσό φτάνει τα χιλιάδες ευρώ, αφού ανάμεσα στα δώρα συναντάμε το iPhone 11, ακριβά ρούχα και κοσμήματα, αλλά και μετρητά! Το γούστο της στα ακριβά ρούχα φαίνεται από το γεγονός ότι ζητάει και μια τσάντα Chanel, αλλά κι ένα ζευγάρι Gucci slides.

Βέβαια, δεν παραλείπει να ζητήσει και 4 χιλιάδες δολάρια σε ρευστό, υποθέτουμε για shopping therapy με φίλες, ενώ -ως γνήσια νοικοκυρά που θέλει να κρατά τα ρούχα της αψεγάδιαστα- ζητά και… απορρυπαντικό πλυντηρίου. Στη λίστα συναντάμε επίσης: ένα αληθινό λαγουδάκι για κατοικίδιο (και ρούχα για να το ντύνει εννοείται), προϊόντα μακιγιάζ και άρωμα (για να εμπλουτίσει το… νεσεσέρ της), καινούρια ρούχα και κοσμήματα, για να τα συνδυάσει με τα νέα Gucci, αλλά και διάφορες κούκλες, αφού παραμένει κοριτσάκι! Τέλος, νέα σεντόνια κι ένα ξυπνητήρι. Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, το viral post του πατέρα στο Twitter έχει ξεπεράσει τα 23 χιλιάδες retweets και τα 120 χιλιάδες like. Οι followers του ευχήθηκαν στον πατέρα «Καλή επιτυχία» και να κερδίσει το λαχείο, αφού άλλη λύση για να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία της κόρης του από το γράμμα του Άγιου Βασίλη μάλλον δεν υπάρχει!

https://twitter.com/a_johnson412/status/1194689352992903169?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1194689352992903169&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bovary.gr%2Ffaces%2Fmy-best%2Fvrial-gramma-ston-agio-basili

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις