Εξάρχεια συλλήψεις: Ένταση στην Ευελπίδων κατά την άφιξη των συλληφθέντων

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια συλλήψεις: Ένταση στην Ευελπίδων κατά την άφιξη των συλληφθέντων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εξάρχεια συλλήψεις: Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οι συλληφθέντες στα δικαστήρια.

18.11.2019 | 16:35

Εξάρχεια συλλήψεις: Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια στην Ευελπίδων. Τα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν την ώρα που οδηγούνταν οι συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, γονείς συλληφθέντων κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν χτυπήματα στο κεφάλι με ασπίδες και γκλοπς. Συγγενείς και φίλοι τους φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου ανήλθαν σε 32 ενώ οι προσαγωγές έφτασαν τις 52.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί δύο άνδρες συνελήφθησαν σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου σε κτίριο επί της οδού Στουρνάρη 4, στα Εξάρχεια. Τις τελευταίες ημέρες είχαν νοικιάσει το οίκημα για να το χρησιμοποιήσουν σύμφωνα με την αστυνομία ως ορμητήριο τόσο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων, αλλά και ως χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές.

Βίντεο από την Ευελπίδων

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει εν τω μεταξύ βίντεο στο οποίο καταγράφονται διαδοχικές συλλήψεις στην περιοχή των Εξαρχείων από άνδρες των ΜΑΤ.

Exit mobile version