Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

03

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες: Γιατί η Κατερίνα Λέχου ενοχλήθηκε με τη Ναταλία Γερμανού
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες: Γιατί η Κατερίνα Λέχου ενοχλήθηκε με τη Ναταλία Γερμανού

Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Λέχου χωρίς να μασήσει τα λόγια της τής εξέφρασε την ενόχλησή της για να της πουν ότι δεν έχουν πει τίποτα για εκείνη.

Άγριες Μέλισσες: Με την Ναταλία Γερμανού τα «έβαλε» η Κατερίνα Λέχου και κυρίως με τον τρόπο τον οποίο η παρουσιάστρια την αποκάλυψη της ηθοποιού για την πρόταση που της είχαν κάνει για τις «Άγριες Μέλισσες». Η Κατερίνα Λέχου χωρίς να μασήσει τα λόγια της τής εξέφρασε την ενόχλησή της για να της πουν ότι δεν έχουν πει τίποτα για εκείνη. «Δεν το σχολίασες καλά αυτό την προηγούμενη φορά. Αυτό για τις Άγριες Μέλισσες. Έχω στεναχωρηθεί λίγο με αυτό και δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν ξέρω, ο κόσμος ξεχνάει. Κάτι λέγατε την προηγούμενη φορά και λέγατε ότι δεν είναι ωραίο να λέμε τι μας έχουν προτείνει… Έχω πει κι άλλα στο παρελθόν. Εννοείται ότι είμαστε όλοι καθόλου αναντικατάστατοι και είμαστε όλοι υπό κριτική, μας διαλέγουν και μας βάζουν κάπου ανά πάσα στιγμή… Αυτές οι δουλειές δεν έχουν κάτι δεδομένο.

Ανέφερα αυτό για τις Άγριες Μέλισσες και έγινε μια ανακύκλωση… Δε ξέρω, ανάθεμα την ώρα που μίλησα γι΄αυτό, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν παίξατε απόσπασμα, σε μια κουβέντα που κάνατε εδώ είπατε ότι δεν είναι ωραίο οι άνθρωποι να αναφέρουν τι τους έχουν προτείνει και τι δεν τους έχουν προτείνει. Εγώ το είπα αυθόρμητα. Δεν με ζητήσαν κιόλας απλά με πήραν τηλέφωνο, δεν μεταφράστηκε σωστά, παραφράστηκε και δεν θα το ξαναπώ ποτέ. Ότι εγώ το είπα ότι θέλανε εμένα και καμία άλλη, μπορεί να είχαν πάρει άλλες 20 μαζί με εμένα. Εννοείται ότι δεν είμαι μοναδική, είσαι μαζί με άλλους και αναμετριέσαι κάθε φορά για έναν ρόλο. Σκέφτονται τη Ναταλία, τη Λίτσα… Δεν μπορούσα να πάω γιατί έκανα πρόβες για το θέατρο… Από εκεί και πέρα δεν συζητήθηκε τίποτα, δεν ξέρω καν αν θα με παίρνανε και ποτέ. Η παραγωγή όταν ετοιμάζει κάτι βολιδοσκοπεί πολύ κόσμο. Όπως και από το νησί, το ξέρατε ότι είχαμε περάσει από οντισιόν όλο το ελληνικό θέατρο;».

Από το 4.30
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις