Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πιπιλή – Μάρκου: Κόντρα για το λουκέτο και την Αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιπιλή – Μάρκου: Κόντρα για το λουκέτο και την Αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ

Πιπιλή - Μάρκου: Κόντρα είχαν στο πλατό του ΣΚΑΪ είχαν η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου.

Πιπιλή – Μάρκου: Κόντρα είχαν στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου. Ενώ ο κ. Μάρκου κατηγορούσε την κυβέρνηση πως θέλει αστυνομικό κράτος η κ. Πιπιλή γυρίζει και του λέει «ευτυχώς που δεν ήμουν φοιτήτρια σας. Ευτυχώς». «Δεν θα μπορούσατε ξέρετε. Για αντικειμενικούς λόγους», απάντησε ο κ. Μάρκου. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ακαδημαϊκός στο πανεπιστήμιο Πατρών Κωνσταντίνος Μάρκου έδωσε συγχαρητήρια στους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ που έσπασαν το λουκέτο της σχολής.

Οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου, καθηγητή Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών, για τα όσα συνέβησαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκάλεσαν μάλιστα την αντίδραση βουλευτών στη συζήτηση των Κωδίκων. «Δεν ανακαλώ τη δήλωσή μου», είπε ο κ. Μάρκου εμμένοντας ότι η Σύγκλητος, κλείνοντας το πανεπιστήμιο, στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Είχε προηγηθεί ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Χήτας που ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει γιατί «το πανεπιστήμιο ανήκει στα παιδιά μας που παίρνουν το πρωί το αστικό λεωφορείο» για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους. Ακολούθησε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος που κατηγόρησε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι φλερτάρουν με το μπάχαλο.

«Θα συμφωνούσαμε αν στενοχωριόσαστε γιατί έκλεισε η Σύγκλητος το πανεπιστήμιο. Όχι γιατί οι φοιτητές έκαναν το καθήκον τους. Τότε θα συμφωνούσαμε», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου

Πιπιλή – Μάρκου: Η κόντρα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις