Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιτ μπουλ ληστές: Μπούκαραν στο σπίτι και τους “ξέσκισε” ο σκύλος
ΕΛΛΑΔΑ

Πιτ μπουλ ληστές: Μπούκαραν στο σπίτι και τους “ξέσκισε” ο σκύλος

Πιτ μπουλ ληστές: Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν το δάπεδο και τους τοίχους γεμάτα αίματα, ενώ ο σκύλος τους... αναπαυόταν μετά την επιτυχία του.

Πιτ μπουλ ληστές: Έρευνες στα νοσοκομεία του Ηρακλείου και άλλων πόλεων της Κρήτης κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, για να εντοπίσουν τον ή τους επίδοξους διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν, αλλά βρέθηκαν μπροστά στο πιτ μπουλ της οικογένειας. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρήκαν το δάπεδο και τους τοίχους γεμάτα αίματα. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία που έκανε επιτόπια έρευνα στο σπίτι στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά του Ηρακλείου και εκτίμησαν ότι οι δράστες έχουν υποστεί πολλαπλά και βαθιά τραύματα από τα δόντια του πιτμπουλ.

Έτσι, προσπαθούν να μάθουν σε ποιο νοσοκομείο κατέφυγαν, ενώ πήραν δείγματα από το αίμα για να γίνει εξέταση DNA και να εξακριβωθεί η ταυτότητά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η επέμβαση του σκύλου- φύλακα ήταν αποτελεσματική και οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι πολύτιμο από το σπίτι.

Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονη

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ιδιοκτήτη σκυλιού ράτσας πιτ μπουλ, το οποίο επιτέθηκε σε 11χρονο κοριτσάκι, στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Νοεμβρίου, ενώ οι γονείς του παιδιού υπέβαλαν μήνυση μερικές μέρες αργότερα. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε με τραύματα στα χέρια και στα πόδια, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Το σκυλί τέθηκε υπό περιορισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις