Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστεία: Βίντεο – ντοκουμέντο από το πρακτορείο στον Χολαρχό
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

«Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστεία: Βίντεο – ντοκουμέντο από το πρακτορείο στον Χολαρχό

«Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστεία: Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό του 46χρονου που κατηγορείται ως μέλος της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

«Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστεία: Στη δημοσιότητα ήρθαν την Παρασκευή δύο βίντεο από τη ληστεία στο πρακτορείο στον Χολαργό, στις 21/10, όπου δράστες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Μάλιστα, οι ληστές φαίνεται πως ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα της αστυνομίας από το κέντρο επιχειρήσεων. Οι τρομοκράτες άφησαν DNA τους στο σημείο όταν ο ένας πυροβόλησε και τραυμάτισε τον άλλον κατά λάθος. Η ληστεία στο πρακτορείο του στον Χολαργό, πολύ κοντά στη «γιάφκα» της οργάνωσης, ήταν η αρχή του τέλους για την τρομοκρατική οργάνωση. Από την ημέρα εκείνη η υπόθεση περιήλθε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ακολούθησε επί 20 ημέρες μια απολύτως οργανωμένη και επισταμένη ερευνητική διαδικασία βήμα προς βήμα. Η Αντιτρομοκρατική ήξερε πού πήγε μετά ο δράστης μετά τη ληστεία στο πρακτορείο, σε ποιο νοσοκομείο μετέβη, ποιους συνάντησε, ποιοι τον περιέθαλψαν, ποια αυτοκίνητα χρησιμοποίησε.

Για την υπόθεση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας», κατηγορούνται οι δυο άνδρες που συνέλαβε η αντιτρομοκρατική -και πλέον προφυλακίστηκαν, καθώς και ένας 46χρονος που ακόμα αναζητείται. Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο στην εισαγγελία, η οποία άσκησε σε βάρος τους αλλά και σε βάρος δυο ακόμη προσώπων που αναζητούνται από τις αρχές, βαρύτατες ποινικές διώξεις. Τα φερόμενα μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν.

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Δείτε τα δύο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Bloko
«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Προκλητικοί οι συλληφθέντες στα δικαστήρια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις