Τσίπρας Κοζάνη: Στο μπαρ της πόλης με νέους και όχι μόνο – Selfies και χαμόγελα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Κοζάνη: Στο μπαρ της πόλης με νέους και όχι μόνο – Selfies και χαμόγελα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τσίπρας Κοζάνη: Μετά την πολιτική εκδήλωση στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού ο πρώην πρωθυπουργός βγήκε σε μπαρ στην κεντρική πλατεία της πόλης.

14.11.2019 | 14:44

Τσίπρας Κοζάνη: Με πηγαδάκια, γέλια και δεκάδες selfies κύλησε η νυχτερινή έξοδος του Αλέξη Τσίπρα, σε μπαρ της Κοζάνης. Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό σταθμό, και την επίσκεψή του στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο μπαρ Le Roi, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Πρόκειται για έναν χώρο που λειτουργεί ως καφέ – μπαρ, και που συχνά φιλοξενεί συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων. Σύμφωνα με το kozan.gr -από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες- ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος νέων, αλλά και… μεγαλύτερων σε ηλικία θαμώνων.

Σε αρκετές περιπτώσεις η κουβέντα που ανέπτυσσαν ήταν σοβαρή, με κάποιους εκ των νεαρών θαμώνων να ζητούν πληροφορίες από τον Αλέξη Τσίπρα για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος iSyriza.gr. Σε πολλές φωτογραφίες, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει απλά να απολαμβάνει το χαλαρό ποτό του και την παρέα των θαμώνων του μαγαζιού.  Η έξοδος του τέως πρωθυπουργού στην Κοζάνη καταγράφηκε και σε βίντεο.

Το πρώτο από τα βίντεο «ανέβηκε» στο kozan.gr:
Exit mobile version