Ένοπλη επίθεση Καλιφόρνια: Εισβολή σε σχολείο – Επτά τραυματίες, καταζητείται ο ύποπτος

ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλη επίθεση Καλιφόρνια: Εισβολή σε σχολείο – Επτά τραυματίες, καταζητείται ο ύποπτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ένοπλη επίθεση Καλιφόρνια: Τουλάχιστον επτά άτομα τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση σε γυμνάσιο της Σάντα Κλαρίτα, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

14.11.2019 | 18:53

Ένοπλη επίθεση Καλιφόρνια: Ένοπλη επίθεση συνέβη σε γυμνάσιο της Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS του Λος Άντζελες, το περιστατικό συνέβη στις 07.45 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του σχολείου. Ο αριθμός των επτά τραυματιών προκύπτει από ενημέρωση της Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες, χωρίς να είναι ξεκάθαρο πόσοι από αυτούς έχουν τραυματιστεί από πυρά όπλο. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ένα άτομο που δέχτηκε σφαίρες σε αίθουσα του σχολείου και έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Οι Αρχές αναφέρουν πως αναζητούν έναν άνδρα, ασιατικής καταγωγής με μαύρα ρούχα. Ως αυτή την ώρα, ο άνδρας διαφεύγει της σύλληψης. Το δίκτυο CBS μεταδίδει αυτή την ώρα εικόνες ζωντανά από το σημείο, το οποίο και έχει αποκλειστεί από τις αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση του 15χρονου που φέρεται σαν ο βασικός ύποπτος, που φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρα ρούχα. «Είδα μια ομάδα κοριτσιών να τρέχουν, μου είπαν πως είδαν κάποιον να κυκλοφορεί με όπλο μέσα στον χώρο του σχολείου. Μετά είδα 20 παιδιά να τρέχουν προς την έξοδο» ανέφερε μαθητής του σχολείου. Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν μαθητές να περπατούν σε σειρά πίσω από ένοπλους αξιωματικούς της αστυνομίας και με τα χέρια τους σηκωμένα στον αέρα. Άλλοι μαθητές τοποθετήθηκαν σε γκρουπ και μεταφέρθηκαν σε ασθενοφόρα στο χώρο στάθμευσης του σχολείου. Τόσο το σχολείο στο οποίο εξελίχθηκε το περιστατικό, όσο και άλλα που βρίσκονται στην περιοχή, εκκενώθηκαν και διέκοψαν τη λειτουργία τους.

Exit mobile version