Αθήνα

°C

Τετάρτη

14

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δολοφονία Ρωσία: Χορεύοντας με τον δολοφόνο
ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία Ρωσία: Χορεύοντας με τον δολοφόνο

Δολοφονία Ρωσία: Σε οπτικό υλικό που δημοσιεύουν τα ρωσικά ΜΜΕ διακρίνεται ο ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ να χορεύει με την ερωμένη του σε έναν θεματικό χορό, μόλις έναν χρόνο πριν τη σκοτώσει και διαμελίσει το σώμα της.

Δολοφονία Ρωσία: Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση που συντάραξε την κοινή γνώμη της Ρωσίας, αυτή του διακεκριμένου ιστορικού της ναπολεόντειας περιόδου ο οποίος τεμάχισε και έριξε στο ποτάμι την ερωμένη φοιτήτριά του. Τα ρωσικά ΜΜΕ δημοσίευσαν οπτικό υλικό, στο οποίο ο ιστορικός φαίνεται να χορεύει με την ερωμένη του σε έναν θεματικό χορό, μόλις έναν χρόνο πριν τη σκοτώσει και διαμελίσει το σώμα της.  Το βίντεο δείχνει τον Σοκόλοφ να πίνει σαμπάνια με την 24χρονη κοπέλα του Αναστασία Εσένκο σε τελετή που είχε ως θέμα τον Ναπολέοντα. Ντυμένος με κοστούμι της εποχής, ο ιστορικός και η φοιτήτριά του μιλούσαν με άλλα ζευγάρια και χαμογελούσαν στην κάμερα.

Ο 63χρονος, ο οποίος έχει λάβει το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής, ομολόγησε τον φόνο της φοιτήτριας ερωμένης του το Σαββατοκύριακο, αφού η αστυνομία τον έπιασε με πακέτο που περιείχε μέλη και ένα όπλο. Νωρίτερα, βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας -οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι ο Σοκόλοφ- ρίχνει πλαστικές σακούλες πάνω από τα κάγκελα κατά μήκος της όχθης. Αργότερα είτε έπεσε, είτε πήδηξε στο νερό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις