Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σλούκας Κεμάλ: Μαζί του στο θέμα του πανό ο διευθυντής της Χουριέτ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σλούκας Κεμάλ: Μαζί του στο θέμα του πανό ο διευθυντής της Χουριέτ

Σλούκας Κεμάλ: Τον διευθυντή της Χουριέτ, Ερουγούλ Οζκιόκ, θα έχει στο πλευρό του από εδώ και στο εξής ο Κώστας Σλούκας, στον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες για το θέμα με το πανό του Κεμάλ Ατατούρκ που δεν κράτησε ο Έλληνας διεθνής.

Σλούκας ΚεμάλΜετά τη στήριξη που έλαβε διαδικτυακά ο Κώστας Σλούκας, από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έλληνας άσος βρήκε άλλον έναν σύμμαχο, ακόμα πιο ισχυρό και με περισσότερη δύναμη στον δημόσιο λόγο. Πρόκειται για τον διευθυντή και αρθρογράφο της γνωστής λαϊκής εφημερίδας «Χουριέτ», Ερουγούλ Οζκιόκ.

Ο Οζκιόκ αποθέωσε τον 29χρονο μπασκετμπολίστα της Εθνικής μας Ομάδας, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση σε όσους καταφέρονται εναντίον του. «Οι άγριες φυλές των κοινωνικών δικτύων τώρα επιτέθηκαν στον αγαπημένο μου μπασκετμπολίστα της Φενέρμπαχτσε, Κώστα Σλούκα. Επειδή λένε, δεν κράτησε το πανό για την 10η Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης του Κεμάλ. Αν είναι δυνατόν! Τι μυαλά είναι αυτά! Ποιοι είστε εσείς ώστε να ζητάτε λογαριασμό; Ο Σλούκας είναι πιο Φενέρμπαχτσε από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Είναι άψογος στον τρόπο, στο ύφος και στο ήθος του. Παίζει έξι χρόνια στην ομάδα. Ποιος ξέρει σε πόσα παιχνίδια μας έσωσε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Απολαμβάνω να τον βλέπω να παίζει, επειδή βγάζει μία ηρεμία. Έχει γίνει Κωνσταντινουπολίτης. Βρισκόμαστε στο σήμερα. Μακάρι να αποτύχουν τα σχόλιά σας στα social media. Κατάρα σε αυτά τα απαίσια tweet σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις